Az FM12ről van szó? Mert akkor én is írnék egy kisebb összefoglalót, habár még csak 5-6 meccsnél járok :-)
Ferencváros
Hihetetlenül fel tud bosszantani ez a játék. Volt egy meccs, amit 5ször játszottam újra, mert egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ilyen játékoskerettel ne tudjam otthon egyszer sem egy sokkal gyengébb csapatot.
Ugye az Európa Ligába indulok, ahol egy könnyed első kör után a Sheriff Tiraspollal találkoztam. Hát a vendégbeli 0-1es siker után, ezt is simán hittem, főleg miután otthon a félidőben már 4-0ra vezettem, de szerencsére csak 4-3ra tudtak felzárkózni.
Sierra, egyébként megkérdezhetem, hogy hol lehet beállítani, amit említettél, hogy második félidőben is 'tartsák az iramot'? köszi :-)
Tehát most jön majd a Hajduk Split, de előtte a 2. fordulóban az Újpest. Az első fordulóban tartalékosan 0-0t játszottam a Péccsel.
Igazolások:
Eladtam:
-Csizmadia Csaba-Al Sadd-200K
-Maróti Béla-Győr-20K
-Marko Ranilovic-Mosonmagyaróvár 4,5K
És az EL-re gondolva nagy bevásárlást tartottam, olyannyira, hogy már nem tudok játékot venni, mert olyan keveset tudok ajánlani fizetésnek
Próbáltam én is egy-két afrikai játékost igazolni, de eddig nem nagyon váltak be, tehát:
-Makadji Boukar-ingyen
-Máthé Gábor-Békéscsaba-55K
-Böde Dániel-Paks-22K
-Sipeki István-Paks-220K
-Kollát Miklós-Budafok-ingyen
-Foxi-Kecskemét-350K
-Szolnoki Roland-Videoton-180K
-Josta Diadla-Kaizer Chiefs-16K
-Fehér Csaba-ingyen
-Paget Olivér-Győr-3K
-Vaszicsku Gergő-Videoton-4K
-Nemanja Nikolics-Videoton-30K
-Pátkai Máté-MTK-5K
-Tar Zsolt-Videoton-2.5K
illetve egy év múlva csatlakozik majd Tököli Attila.
Sipekiért, és Boukarért kár volt ennyi pénzt kidobni. Nem is tudom, hogy gondoltam ennyit Sipekiért, amikor már 30 felett van. Így most nem tudom megvenni, sem Fiolát, sem Gyömbért, sem Völgyit.
Próbáltam fiatalítani is-Paget,Tar,Vaszicsku,Máthé-ezért hoztam fel a B csapatból illetve az U19ből egy-két játékost.
-Nyárasdi Zsombor
-Varga Bence
-Szabó Roland
-Antal Zsolt
-Holmann Dávid
-Peszmeg Viktor
Antal jelenleg kezdő, mivel Junior, és Sváb is megsérült-a bal oldali védelmem nagyon gyenge.
Illetve a megfelelő felállást még nem nagyon találtam meg, de valahogy így szokott lenni:
-------------------------------------------Máthé------------------------------------------
Fehér-----------------Antal/Grúz-----------------------Klein---------------Sváb-------
---------------------------------------Otten/Pátkai--------------------------------------
---------------------------Böde/Holmann--------------Józsi------------------------------
Szabó/Hakola/Andrezinho---------------------------------------------Szolnoki/Abdi--
--------------------------------------------Foxi---------------------------------------------
---------------------------------Nikolics/Somália/Kollát---------------------------------
Tehát anyagilag nagyon gyengén állok, ezért remélem sikerül bejutnom az EL-be, és pár meghatározó játékost igazolni abból a pénzből.