esetleg mellé tudsz akkor ajánlani egy ár-érték alapján jó fehérjét?
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 11., kedd 15:06
HozzászólásSzerző: Seraf » 2013. június 10., hétfő 16:04
ez semmi extra, egy szimpla aminosav készítmény kb + hmb ami nem rossz, de ennyiért kifejezetten rossz vételnek tartanám kemény 20 adagért, de ha baráti áron, mondjuk fele ennyiért akkor már jó cuccTayo írta:http://www.nutritionplanet.hu/dominator ... szula__518
hozzájutottam egy ilyenhez elég baráti áron. valaki használta már vagy tud róla valamit? emellé esetleg mit ajánlotok még?
HozzászólásSzerző: kistari » 2013. június 10., hétfő 15:53
Nem árt neki semmit, kicsit hígabb lesz. Én reggelre olyan 7 deci vízzel veszem be a kreatin,protein adagomat+zabpehely. Kreatin mellé kell a sok víz ;)filatáska írta:Emberek! Egy adag proteint ugye 250 ml vízzel kell bekeverni!
Na most ha én reggel ezt az adagot kreatinnal együtt iszom, akkor kell az 500 ml víz a kreatin miatt!
A kérdés, hogy a protein felszívódásának vagy valamit árt ez, hogy 500 ml vízzel keverem a 250 ml helyett, vagy csak az íze lesz rossz?
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 10., hétfő 14:59
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. június 10., hétfő 12:40
kicsit hígabb lesz a székleted, de ne aggódj!!filatáska írta:A kérdés, hogy a protein felszívódásának vagy valamit árt ez, hogy 500 ml vízzel keverem a 250 ml helyett, vagy csak az íze lesz rossz?
HozzászólásSzerző: filatáska » 2013. június 10., hétfő 12:37
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. június 8., szombat 17:27
meglepően nem is volt rossz. :-)Seraf írta:tejjel leönt-->mikro-->2:40mp (fontos!!4! )-->kakaó rá ha nem vagy durva diétán azt kapsz is egy elba tt tejberizst most épp csak fahéjjal tolom...
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. június 6., csütörtök 22:17
jók amik a neten vannak,csak annyi,hogy a turmixot helyettesítsd szilárd kajával. de amúgy sárga kapszulát olvasd el, alapnak teljesen jó.PEEtör írta:Szevasztok! Tömegelést szeretnék kezdeni, életemben először, szűz vagyok a téren, be gentle.![]()
![]()
Próbálnék kizárólagosan bármiféle kiegészítő nélkül működni (bár kalkuláció szerint egy kis fehérje el fog kelleni pluszban...), szóval azt kérném, ha lenne valaki olyan rendes, hogy írna nekem egy tömegelő étrendet, kiegészítő nélkül (mert ilyet sehol nem láttam a neten... :\ ). Illetve kérdeném, hogy melyik étkezéseknél lehetne inkább halat-pulykát-marhát enni csirke helyett, a változatosság gyönyöre miatt?
183 cm, 67 kg, 23 éves, "ektomorf" alkat vagyok. Köszi szépen! :-)
supercarb fast. Sokan zabot is szoktak belerakni a turmixba.___Samy___ írta:edzés után közvetlen a szénhidrátot mivel szoktátok bevinni?
Nincsenek olyan gyakorlatok, amikkel szélesíteni tudnád a derekad.filatáska írta:Ektomorf alkatú vagyok! A keskeny derekat milyen gyakorlatokkal lehet szélesíteni? Van ami éppen erre való?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2013. június 6., csütörtök 18:53
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. június 6., csütörtök 17:01
Visszatérve a zabra, én most baromira megkívántam az édeset, muszáj volt kitalálnom vmitzab
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. június 6., csütörtök 10:12
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 5., szerda 22:27
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 4., kedd 0:40
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 3., hétfő 23:41
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 3., hétfő 23:03
HozzászólásSzerző: Seraf » 2013. június 3., hétfő 22:48
én aldiban veszem, ott is ilyen kék és sárga cucc van, a kéket veszem arra rá is van írva, hogy zabkásához tökéletes meg hogy "rendkivül finom" na hát ez így csöppet eröltetett és túlzás azértreeed_ati írta:Nem tudom mennyire reklám, de én pl Lidl-ben vettem most utoljára és sokkal jobb annál, mint amit előtte netről rendeltem, ráadásul olcsóbb is. Sárga zacsiban van, azt fehérjével nyomatom, meg van kék is, az darált, abból meg lehetne palacsintát csinálni, jó kis túrós palacsinta..., valamelyik nap ki is próbálom.zab
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. június 3., hétfő 22:30
Nem tudom mennyire reklám, de én pl Lidl-ben vettem most utoljára és sokkal jobb annál, mint amit előtte netről rendeltem, ráadásul olcsóbb is. Sárga zacsiban van, azt fehérjével nyomatom, meg van kék is, az darált, abból meg lehetne palacsintát csinálni, jó kis túrós palacsinta..., valamelyik nap ki is próbálom.zab
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 3., hétfő 22:28
HozzászólásSzerző: Seraf » 2013. június 3., hétfő 22:12
tejjel leönt-->mikro-->2:40mp (fontos!!4!Dupla D írta:Adjatok már tippeket, hogy hogyan tudnám ehetővé varázsolni kedves zabpehely urat. Az egész étkezésem rendben van, hízok is, de a zabpelyhet nem tudom zabálni, mert nem csúszik.
Köszi.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 3., hétfő 21:50
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem