Mondjuk ez konzol megjelenés.Béla írta:Ez patika. Azt hittem jövő szeptemberben már kiadják, de ez a 25 kurva messze van. Addig gyűjtöm a lóvét egy baszo pc-re úgysem játszom mással.

De csak nem lövik el megint ezt...
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 5., kedd 8:09
Mondjuk ez konzol megjelenés.Béla írta:Ez patika. Azt hittem jövő szeptemberben már kiadják, de ez a 25 kurva messze van. Addig gyűjtöm a lóvét egy baszo pc-re úgysem játszom mással.
HozzászólásSzerző: Béla » 2023. december 5., kedd 8:07
Ez patika. Azt hittem jövő szeptemberben már kiadják, de ez a 25 kurva messze van
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 5., kedd 7:08
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 1., péntek 18:54
Ez nem kis túlzás, hanem elég nagy. A GTA Trilogy Remastered megbukott, mert szar volt. Az RDR2 hasít, mert megérdemli. A jó játékaik mennek nagyot. Az más kérdés, hogy korábban szrt nem nagyon adtak ki. De a felújított trilógiával kiderült, hogy bármit tőlük sem kajál meg a nép.p.csabi1 írta:Kis túlzással a Rockstar ha a kakit adja ki az is 100 milliós példányban kelne el.Donát írta:
Akkor rájuk gyújtják a székházat!De amúgy egyrészt mit remasterelének? Másrészt meg ez a következő nagy GTA lesz, mert a kiadó nemtommármennyi, de hatalmas bevétel növekedést vár a következő pénzügyiév végére.
![]()
De legyen a 6 és jöjjön minél hamarabb.![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 1., péntek 18:36
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 1., péntek 18:29
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. december 1., péntek 17:42
Kis túlzással a Rockstar ha a kakit adja ki az is 100 milliós példányban kelne el.Donát írta:Akkor rájuk gyújtják a székházat!p.csabi1 írta: Simán benne van hogy csak egy remaster lesz.
Feltuningolt grafikával aztán ennyi.De amúgy egyrészt mit remasterelének? Másrészt meg ez a következő nagy GTA lesz, mert a kiadó nemtommármennyi, de hatalmas bevétel növekedést vár a következő pénzügyiév végére.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 1., péntek 17:14
Póki sztem.miro. írta: Pokember 2-t valaki jatszotta? Az elso resz nalam nagyon ult. Talan az egyik legjobb jatek amivel valaha jatszottam.
Azon agyalok vagy a Miragen.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. december 1., péntek 17:12
En nemrég pörgettem lemiro. írta: Pokember 2-t valaki jatszotta? Az elso resz nalam nagyon ult. Talan az egyik legjobb jatek amivel valaha jatszottam.
Azon agyalok vagy a Miragen.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 1., péntek 16:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 1., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 1., péntek 16:31
Akkor rájuk gyújtják a székházat!p.csabi1 írta: Simán benne van hogy csak egy remaster lesz.
Feltuningolt grafikával aztán ennyi.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. december 1., péntek 16:27
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2023. december 1., péntek 16:09
Mert a Rockstarnal egyszer sem hivatkoztak a 6-os szammal az uj GTA jatekra, soha! Gondolom ezert van zarojelben.Remy írta: 6 miért van zárójelben?![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 1., péntek 16:07
Mert még nincs hivatalos neve a játéknak, csak "next GTA"-ként hivatkoztak rá. De persze mindenki azt várja, h GTA 6 lesz, majd kedden elvileg kiderül.Remy írta: 6 miért van zárójelben?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 1., péntek 16:04
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 1., péntek 15:54
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. július 24., hétfő 18:37
A DLC-kkel kapcsolatban nekem is vegyes erzeseim vannak, en inkabb nem szeretem oket, mint szeretem, de elfogadom. Regen is probaltak monetizalni ezeket a dolgokat, csak sokkal nehezebb volt nekik, peldaul vettel egy pcgurut es akkor rajta volt a a cdn a tokom tudja milyen skin. Amit persze internet elofizetessel vhonnan elo tudtal turni, de nem volt az egyszeru, ok meg elvileg (marmint az ujsag) kapta oket celiranyosan.Santi írta:
DLC téren továbbra sem értünk egyet. Már megvannak a karakterek. Nem a játék kiadása után fél évvel jönnek elő egy új ötlettel, új karakterrel, hogy akkor most kiadunk egy új karakter DLC-t, hanem megvannak és nem rakják bele a játékba, inkább kifizettetik veled külön a játék megjelenésének napján. Mert ahogy te is írtad az emberek kifizetik, le tudnak húzni vele szépen külön.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 24., hétfő 18:16
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. július 24., hétfő 18:04
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem