Világos,csak annyi,hogy hány gigásat éri meg venni,"okosítva" legyen-e,slim jobb-e.. ilyenek.hogy érted azt hogy mit kell megnézni? minden ps3 ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. szeptember 14., szombat 15:47
Világos,csak annyi,hogy hány gigásat éri meg venni,"okosítva" legyen-e,slim jobb-e.. ilyenek.hogy érted azt hogy mit kell megnézni? minden ps3 ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. szeptember 14., szombat 15:43
ércsed a pojéntBBeno írta:valaki tud valamit erről az iFruitról amiben a gta5-ben van szó?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 14., szombat 15:38
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. szeptember 14., szombat 15:31
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 14., szombat 15:18
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. szeptember 14., szombat 15:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 14., szombat 12:04
Majd meglátjukBéla írta:elvileg ami fenn van az csak egy újság teszt verziója. Mondjuk remélem is hogy az, mert elég sokan panaszkodnak a kocsik irányítására és a törésükre. A másik pedig a jármű forgalom meg a gyalogosok száma is elég gyatra.pfff konzolra már be is szerezhető a GTA V
live stream http://api.cybergame.tv/p/embed.php?c=e ... type=embed
HozzászólásSzerző: Béla » 2013. szeptember 14., szombat 12:00
elvileg ami fenn van az csak egy újság teszt verziója. Mondjuk remélem is hogy az, mert elég sokan panaszkodnak a kocsik irányítására és a törésükre. A másik pedig a jármű forgalom meg a gyalogosok száma is elég gyatra.pfff konzolra már be is szerezhető a GTA V
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 13., péntek 12:50
akkor zúzom isRemy írta:Ha minden igaz, már fent van___Samy___ írta: ha már fent lenne GOD-ban is5 perce tették fel.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. szeptember 13., péntek 11:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 13., péntek 11:29
Ha minden igaz, már fent van___Samy___ írta: ha már fent lenne GOD-ban is
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 13., péntek 11:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 13., péntek 10:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 11., szerda 15:56
HozzászólásSzerző: DaruBence » 2013. szeptember 11., szerda 10:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 28., szerda 14:55
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 20., kedd 16:08
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 17., szombat 3:29
mondjuk erre a játékra ne sajnáld ha pénzt, ha valahogy összejön rá vedd meg, vagy használtan is belehet szerezni, mondjuk azokhoz már lehet nem lesz online pass. multival még nem játszottam, de jól hangzik nagyon, amit mondtak róla.Ewr írta: Last of Us-t mihamarabb be szeretném szerezni, mert mindenki ódákat zeng róla, de az ára sajnos még mindig 13 ezer felett van.![]()
HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 17., szombat 0:48
Uncharted nálam is nagy kedvenc, bár a 3. rész a második felétől számomra elég monotonná vált. A 2. a legjobb szerintem, nagyon jók voltak benne a fejtegetések.ferni írta:mostanában a szabadidőmben játszogattam játékokkal, szóval:
A PS3 Exkluzív Uncharted mind a három része valami fantasztikusra sikerült, nem is tudom, hogy maradhatott ki eddig, egyszerűen rohadt jók voltak, maga a játék, a történet, a látvány, egyszerűen élmény volt mind a 3 rész minden perce, sajnálhatja, aki ezt kihagyja.
Journeyről már írtam, az is szenzációs játék.
Ezután az új Tomb Raiderrel kezdtem el játszogatni és minél többet játszottam vele, annál jobban élveztem, nagyon jó kis játékot raktak össze, meg is leptek vele, ezt is csak ajánlani tudom, aki tudja szerezze be,mert tényleg rohadt jó lett.
és tegnap kezdtem el egy másik PS3 Exkluzív játékot, a The Last of Us-t.
nagy elvárásokkal kezdtem neki, mert az egekig van dicsérve, e konzolgeneráció legjobb játékának tartják és még a felénél se tartok, de ezt nagyon összeraktákmajd még írok róla, ha végeztem, de tényleg nem túlzóak a játékról alkotott vélemények, elképesztően jó játék.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 17., szombat 0:12
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem