HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. április 25., csütörtök 12:05
Sziasztok. Még nem írtam ide, de most megosztanám a gondolataimat veletek.
Én az év hátralevő részében a következő évre építkeznék. Mindenek előtt kipróbálnám Ramost Khedira helyén (hátha beválna) és Benzit Özil helyén. Természetesen Özil menne a padra, néha még oda sem, azt csinálnám vele, mint Mou Kakával, hátha észhez tér. Visszatérve Benzemához: mindenki látja, hogy összjátékban klasszis, távolról is el tudja lőni, a cselezés sem áll tőle messze, akkor miért akarja mindenki befejező csatárként játszatni? Hasonló szisztémában, mint a Bayern (Ribery, Müller, Robben, előttük Gomez/Mandzukic), vagy mint a Dortmund 4-ese (Reus, Götze, Kuba, Lewa) simán el tudom képzelni a CR, Benz, Jesé/DM, Morata/Higu (amíg itt van) támadó sort. Kötetlen posztok és mehet a bugi. Mögöttük a Modric + beton vkp, jelen esetben Ramos/Casemiro (ez ha beválna, akkor meglenne oldva egy nagyon sarkalatos pontja a csapatnak, és lehetne harcolni Hummels megszerzéséért, aki a legjobb belső védő a Bundesligában, akárki akármit mond). ha beválna, akkor az nyáron ennek megfelelően lehetne igazolni.
Továbbá, elgondolkodnék az edzői munkáról, stábról. Hogy lehet az, hogy a Real Madridban 2-3 ember mer elvállalni 16-oson kívülről egy lövést, annak a nagy része is megy a pi... lelátóra, a Dortmundnak meg egyedülálló rúgást gyakorló terme van? A Realból teljesen kiveszett az átlövés, mint olyan. CR-en kívül senki nem lő kapura 16-on kívülről. Miért???
Kicsit hosszúra nyúlt, és lehet hogy sok hülyeséget is tartalmaz, de nekem ez a meglátásom, mielőtt eladnánk a fél csapatot, és megvennénk a fél világot ugyanebbe a szar rendszerbe.