Ez az új valóság, nem kell ehhez topfutballig menni.Az instahuszár nagy arc irány nem a megfelelő, őket kicsit terelgetni kellene.

Értékeld a legutóbbi meccset
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez nagyon visszás. Két dolog miatt.
1) Ő a főnököd basszus, kér valamit, megcsinálod. Tudom, ilyen nagy egóknál nem így működik, de ha nincs egyetértés, és széthúzás van, akkor nem leszünk eredményesek. Itt jön Perez, hogy ki mögé áll be, és ebben nagy felelőssége lesz.
Mert buktathatunk edzőt, de nem biztos, hogy az a jó út. Vagy ha nem dolgozol, nem úgy dolgozol, ahogy kellene, mint más munkahelyen, akkor megkérhetnek a távozásra.
Nehéz kérdés, mert ezek a nagy egójú játékosok a csapat arcai is egyben, és ezt tudják, védve érzik magukat, azért merik megtenni, amit.
2) Ne szórakozzunk már itt az egóval! Kik ők igazából, mit értek el? Vininek két BL, Mbappé egy vb? Hát de aranyos. A triplázó csapatunkból senkihez fel sem érhettek. Hozzájuk képest senkik.
És az a csapat nem csak az eredményeiért volt nagyon szerethető, hanem mert baromira egyben volt, és mindenki alázattal tette a dolgát. CR ezerszer nagyobb sztár és egó ennél a kettőnél, mégis azért lett az, aki, mert mindig alázattal tette a dolgát. Hisztizett? Igen. Voltak szárfaszságai? Igen. De baromi alázatos volt. De ott mindenki. És amikor a zsenialitás alázattal párosul, abból valami nagy fog kisülni.
Itt lehetnek zsenik, nagyszerű játékosok, agyon marketinget arcok, jelenleg az alázat ebből a kettőből hiányzik. És amíg az nincs meg, nem is leszünk eredményesek. Amíg úgy érzi, megteheti, hogy nem követi az edzőt, megteheti, hogy két méterre sétálgat a labdás ellenféltől, de nem támadja le, addig nem is leszünk eredményesek, és kapunk olyan szezonokat, mint tavaly. Úgyhogy álljunk meg egy szóra ezzel a nagy egóval. Nincs mögötte semmi, úgyhogy lehet menni máshová arcoskodni.
Amíg itt ez lesz, tényleg nem nagyon lesz szerethető ez a csapat, ahogy sokan írták már.
Az is baj egyébként, hogy nincs egy igazi vezéregyéniség ebben a csapatban, aki hatni tud másokra, akire hallgatnak. Ő lehetne az edző jobb keze, aki pozitívan hat a közösségre. Egy 25 fős csapatban nagyon fontosak ezek a szociológiai aspektusok is. Sokszor van pl feszkó is csapaton belül, ezen is segítene.
Carvajalt talán az utolsó ott hátul. De elől ez nagyon hiányzik, meg a kpról. Az instahuszár nagy arc irány nem a megfelelő, őket kicsit terelgetni kellene. Ez a generáció nagyon igényli még az útmutatást.
1) Ő a főnököd basszus, kér valamit, megcsinálod. Tudom, ilyen nagy egóknál nem így működik, de ha nincs egyetértés, és széthúzás van, akkor nem leszünk eredményesek. Itt jön Perez, hogy ki mögé áll be, és ebben nagy felelőssége lesz.
Mert buktathatunk edzőt, de nem biztos, hogy az a jó út. Vagy ha nem dolgozol, nem úgy dolgozol, ahogy kellene, mint más munkahelyen, akkor megkérhetnek a távozásra.
Nehéz kérdés, mert ezek a nagy egójú játékosok a csapat arcai is egyben, és ezt tudják, védve érzik magukat, azért merik megtenni, amit.
2) Ne szórakozzunk már itt az egóval! Kik ők igazából, mit értek el? Vininek két BL, Mbappé egy vb? Hát de aranyos. A triplázó csapatunkból senkihez fel sem érhettek. Hozzájuk képest senkik.
És az a csapat nem csak az eredményeiért volt nagyon szerethető, hanem mert baromira egyben volt, és mindenki alázattal tette a dolgát. CR ezerszer nagyobb sztár és egó ennél a kettőnél, mégis azért lett az, aki, mert mindig alázattal tette a dolgát. Hisztizett? Igen. Voltak szárfaszságai? Igen. De baromi alázatos volt. De ott mindenki. És amikor a zsenialitás alázattal párosul, abból valami nagy fog kisülni.
Itt lehetnek zsenik, nagyszerű játékosok, agyon marketinget arcok, jelenleg az alázat ebből a kettőből hiányzik. És amíg az nincs meg, nem is leszünk eredményesek. Amíg úgy érzi, megteheti, hogy nem követi az edzőt, megteheti, hogy két méterre sétálgat a labdás ellenféltől, de nem támadja le, addig nem is leszünk eredményesek, és kapunk olyan szezonokat, mint tavaly. Úgyhogy álljunk meg egy szóra ezzel a nagy egóval. Nincs mögötte semmi, úgyhogy lehet menni máshová arcoskodni.
Amíg itt ez lesz, tényleg nem nagyon lesz szerethető ez a csapat, ahogy sokan írták már.
Az is baj egyébként, hogy nincs egy igazi vezéregyéniség ebben a csapatban, aki hatni tud másokra, akire hallgatnak. Ő lehetne az edző jobb keze, aki pozitívan hat a közösségre. Egy 25 fős csapatban nagyon fontosak ezek a szociológiai aspektusok is. Sokszor van pl feszkó is csapaton belül, ezen is segítene.
Carvajalt talán az utolsó ott hátul. De elől ez nagyon hiányzik, meg a kpról. Az instahuszár nagy arc irány nem a megfelelő, őket kicsit terelgetni kellene. Ez a generáció nagyon igényli még az útmutatást.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Nem ertem ezt a zidane mániat, ugy irod mintha jönne, garancia a tripla dupla minden kupa... Pedig nekem őazisten.
En ramos cr benz kalibert még mindig nem latok a csapatban szval nem ertem a hasonlatot még most sem.
En ramos cr benz kalibert még mindig nem latok a csapatban szval nem ertem a hasonlatot még most sem.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez mind szép és jó és egyet is értek csak pont nálunk játszanak a legnagyobb egójú játékosok mióta világ a világ. Alapjáraton kussoljon mindenki csak a valóságban ez nem így van ahogy R9nek is derogált capello, hogy edzéseket tartott vagy Ramosnak nem tetszett, hogy mourinho odaszólt stb.
Nem azt mondom, hogy Alonsoval nem működhet csak szerintem ennek a keretnek ami most itt összejött inkább egy Zidanet a tökéletes fit mint Alonsot. Mondjuk az jó kérdés Zz akar-e még valamit.
De meglátjuk. Ha gyorsan jönnek az eredmények akkor szerintem nem lesz gond és hamar elkezdenek rá hallgatni a celebjeink. Rossz kezdés esetén lehetnek bajok.
Nem azt mondom, hogy Alonsoval nem működhet csak szerintem ennek a keretnek ami most itt összejött inkább egy Zidanet a tökéletes fit mint Alonsot. Mondjuk az jó kérdés Zz akar-e még valamit.
De meglátjuk. Ha gyorsan jönnek az eredmények akkor szerintem nem lesz gond és hamar elkezdenek rá hallgatni a celebjeink. Rossz kezdés esetén lehetnek bajok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ennek semmi köze ahhoz, hogy mekkora legenda az edző. Egy értelmes profi játékos felfogja, hogy az edző személye az akinek utasításait vagy követem vagy kérem a távozásomat mert nem akarok alatta dolgozni. Aki itt akar lenni az meg beáll a sorba és kész. Pár meccs, pár edzés, néhány hét telt még csak el. Nem vonnék én még le túl nagy következtetéseket. A psg ellen csapatként buktunk el, nem csak a támadók nem követték a tervet, kb senki. TBO az aki megmentett bennünket egy igazi alázástól.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Lehet nem akkora legenda mint Zidane, de még így is több mindent ért el mint bárki a jelenlegi csapatból, klub és válogatott szinten is. Volt Real játékos aki ott volt a 10. megnyerésénél.dzsi91 írta: Alonso nyilvan worldclass jatekos volt meg mindent megnyert de azért egy bappénak viniciusznak vagy bárkinek aki nem spanyol ő nem egy Zidane.Edzőként meg még messze nincs Ancelotti féle respectje. Ettől függetlenül tróger játékosainknak követni kéne az utasításait. Madridban azért nem elég annyi, hogy ex jatekos vagy a maxirespecthez.
Aki nem követi az utasitásait vagy adja meg a tiszteletet az távozzon.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Alonso nyilvan worldclass jatekos volt meg mindent megnyert de azért egy bappénak viniciusznak vagy bárkinek aki nem spanyol ő nem egy Zidane.Edzőként meg még messze nincs Ancelotti féle respectje. Ettől függetlenül tróger játékosainknak követni kéne az utasításait. Madridban azért nem elég annyi, hogy ex jatekos vagy a maxirespecthez.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Siman benne van, hogy nincs meg a tekintely egyelore. Xabinak kemenynek kell lenni, de közben nem veresszaju bolondnak, mint egy cuper vagy balnatestu benitez.
thereisonly1ronaldo
- RealRaúl77
Most kell letenni azokat a padra. Ha ezt hagyják így menni, akkor abból baj lesz hosszútávon.nzooli93 írta:Én ezt amúgy nem tudom ésszel felfogni. A vilag legnagyobb klubjában, ahol a legnagyobbak az elvárások, hogy letezhet ilyen, hogy nem csinálják azt,amit a "főnököd" mond? Perez legnagyobb erényei közé tartottam,hogy senkit nem enged a klub fölé. Mi a franc folyik itt komolyan ennel a klubnal 1 eve?Courtois nyilatkozta is, hogy nem teljesültek az edzői kérések.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- nzooli93
Én ezt amúgy nem tudom ésszel felfogni. A vilag legnagyobb klubjában, ahol a legnagyobbak az elvárások, hogy letezhet ilyen, hogy nem csinálják azt,amit a "főnököd" mond? Perez legnagyobb erényei közé tartottam,hogy senkit nem enged a klub fölé. Mi a franc folyik itt komolyan ennel a klubnal 1 eve?Courtois nyilatkozta is, hogy nem teljesültek az edzői kérések.
- RealRaúl77
Volt hír, hogy GG középen, Bappe balon, Vini jobbon játszott volna. Ez volt az elképzelés. Első 10 percben így is helyezkedtek.reeed_ati írta: Én azt nem értettem, hogy mi volt az elképzelés azzal, hogy Garciát kiraktuk a jobb-szélre?
Neki az erőssége a helyzetbe kerülés, remekül érkezni a belőtt lasztikra, vagy visszafejelni, vagy kapura fejelni..
Ha kiteszel egy ilyen játékost a szélre, akkor ezek az erények mind mennek a levesbe..
Ha a tekit akarta középen játszatni, akkor ezerszer inkább Diazt, vagy akár Rodrygót kellett volna kezdetni jobb-szélen..
Viszont, ha mindenképpen Garciával kezd, akkor Bappát kirakom jobb oldalra, rengetegszer kavart onnan is már parádésan, jó pár gólja van már arról az oldalról is, szóval ő simán megélne ott is.
Xabi remélhetőleg hamar elfelejti ezt, főleg hogy érkezik egy jobbszélső is majd a csapatba.
Garcia meg tökélete lesz beugrósnak, de csakis csatár poszton, fix 20-30 perces játékosnak, rotálásban akár a kezdőbe is nyilván.
Ami aztán borult az első 10 perc után két okból is. Mindhárman olyanok voltak, mint a fejetlen csirkék, nem tudták kezelni ezt a felállást. Aztán a bekapott 2. gól után teljesen semmibe vették a kezdeti elképzeléseket. Courtois nyilatkozta is, hogy nem teljesültek az edzői kérések.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én azt nem értettem, hogy mi volt az elképzelés azzal, hogy Garciát kiraktuk a jobb-szélre?
Neki az erőssége a helyzetbe kerülés, remekül érkezni a belőtt lasztikra, vagy visszafejelni, vagy kapura fejelni..
Ha kiteszel egy ilyen játékost a szélre, akkor ezek az erények mind mennek a levesbe..
Ha a tekit akarta középen játszatni, akkor ezerszer inkább Diazt, vagy akár Rodrygót kellett volna kezdetni jobb-szélen..
Viszont, ha mindenképpen Garciával kezd, akkor Bappát kirakom jobb oldalra, rengetegszer kavart onnan is már parádésan, jó pár gólja van már arról az oldalról is, szóval ő simán megélne ott is.
Xabi remélhetőleg hamar elfelejti ezt, főleg hogy érkezik egy jobbszélső is majd a csapatba.
Garcia meg tökélete lesz beugrósnak, de csakis csatár poszton, fix 20-30 perces játékosnak, rotálásban akár a kezdőbe is nyilván.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Én nem tudom Mbappetol mit vártatok, a kórházból most jött vissza, nem edzett kezdettől fogva a kerettel, lefogyott 6 kilót ami ezen a szinten (meg hétköznapi szinten is) sok, a PSG 100%ig ismeri, de mégis tőle láttuk azt tegnap, hogy megtudja csinálni a cselt, letudja futni az ellent. Az hogy a középpálya már nem jött vele és utána nem tudta kinek passzolni, és megpróbálta magának megoldani, arról már nem ő tehet. A Dortmund ellen ahogy visszatért gólt lőtt, ráadásul nem is kis gólt. Közel sem 100%os, alig játszott, mégis tudott maradandót alkotni a kupában. Tegnap is olyan sebesség és induló volt benne, hogy gondoltam ha mindenki ezt hozza, bizony nyerünk. Az hogy nem járt vissza... Ez csak azóta téma, hogy a PSG sikeres nélküle, de egy top csatart sem látunk a csapatokban presszingelni. Mbappe sem sétálgat, én élesnek látom őt, de fizikailag most jelenleg ennyit bír. Nem vele van a baj. Ennyi gólt valaki nem tud eltenni kikapcsolódással.untouchable írta:Ennek a csapatnak nem össze kell szoknia, hanem egyszerűen mindenkinek tököket kell növesztenie, leszállni a földre és dolgozni, mint az állatok.danikiss45 írta: Én a következő szezonban nem számolok semmilyen cimmel a tegnapiak után, ennek a csapatnak össze kell szoknia.
A PSG csapatként játszott, itt sajnos ez még nem megy. Kroos illetve Modric játékát se látom potolva a másik nagy problema vini, aki nem tudom h mit tudhat Perezrol h ilyen teljesitmenyel a kezdőben van.
Sajnos Mpabbe és vini kioltja egymást el kell dönteni h kire épiti a csapatot jövőben Xabi mert jelenleg ez igy nem fog müködni.
A jelenlegi keretből talán csak Courtois, Carvajal és Valverde, akikben megvannak ezek a tulajdonságok.
Trent idejött, aztán lötyögéssel indít, ez nem sok jót sejtet és Vini + Mbappé is sokszor csak kikapcsolódni járnak a meccseinkre. Utóbbi esetében valamennyire elnézem, mert a tavasszal kihozta magából a max teljesítményének a 75%-át, nyáron meg beteg volt, de jó lenne, ha kicsit éhesebb lenne a sikerre és vezérré tudna válni a támadóink között a mentalitásával is.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
Ennek a csapatnak nem össze kell szoknia, hanem egyszerűen mindenkinek tököket kell növesztenie, leszállni a földre és dolgozni, mint az állatok.danikiss45 írta: Én a következő szezonban nem számolok semmilyen cimmel a tegnapiak után, ennek a csapatnak össze kell szoknia.
A PSG csapatként játszott, itt sajnos ez még nem megy. Kroos illetve Modric játékát se látom potolva a másik nagy problema vini, aki nem tudom h mit tudhat Perezrol h ilyen teljesitmenyel a kezdőben van.
Sajnos Mpabbe és vini kioltja egymást el kell dönteni h kire épiti a csapatot jövőben Xabi mert jelenleg ez igy nem fog müködni.
A jelenlegi keretből talán csak Courtois, Carvajal és Valverde, akikben megvannak ezek a tulajdonságok.
Trent idejött, aztán lötyögéssel indít, ez nem sok jót sejtet és Vini + Mbappé is sokszor csak kikapcsolódni járnak a meccseinkre. Utóbbi esetében valamennyire elnézem, mert a tavasszal kihozta magából a max teljesítményének a 75%-át, nyáron meg beteg volt, de jó lenne, ha kicsit éhesebb lenne a sikerre és vezérré tudna válni a támadóink között a mentalitásával is.
Hala Madrid y nada más 
Ezzel a kozeppalyaval nagyon nehez lesz, nincs semmi arculata, fazonja. Inseges idok jonnek.
- danikiss45
- Kedvenc játékosaid: Raúl , C. Ronaldo
Én a következő szezonban nem számolok semmilyen cimmel a tegnapiak után, ennek a csapatnak össze kell szoknia.
- hehetheoriginal
En eyetester vagyok, a kamion csak hobbi, mikor bevasarloutcakat kell kiprobalni.
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Hat, hall ezt azt az ember a kamionosokrol.hehetheoriginal írta: hat mit hittel, buzulas lesz, meg simisimi es terdeples?![]()
koztunk jarnak...![]()
![]()

- hehetheoriginal
hat mit hittel, buzulas lesz, meg simisimi es terdeples?
koztunk jarnak...

koztunk jarnak...

thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
hehetheoriginal írta:Valszeg felbaszna, es mivel gyanithatoan erosebb nalam, akkor vernem tarkon a korsoval, mikor epp nem nez ide.Anthony írta:
Mentálisan? Mitől? Menjen hehével kocsmázni, rögtön helyrejön!
Szerencsere mondjuk ilyen veszely nem fenyeget, biniciusszal valo talalkozasnal nem tudom hogy tudnam visszafogni magam, valszeg rosszabb lennek, mint egy valencia/atma drukker.
Igy menjen az ember veled lazitani..