Azert nem ugyanaz letamadni ezt a psgt, mint a salzburgot. A franciak 1 honapja rugtak 5ot annak az internek, akik a minket egesz evben taknyosra szopato barcat ejtettek ki.EmbroZZ írta: Nyoma sincs a Salzburg elleni letámadásnak, fizikailg fáj nézni, ahogy sétálgatnak elől... Én értem, hogy elengedték őkis már a meccset, de baszki... új az edző, csak mutatni kéne valamit, ha csak nem tudod hogy bérelt helyed van, bármit is csinálsz... Ase esetében pl pont ezt érzem, hogy túlizgulja (lehet csak azért mentegetem, mert szimpi). De amit Vini leművel a torna alatt 2 jó megmozdulással, az vérlázító... Mbappé ugyanaz, de legalább nem játszott eddig, plusz benne van gól bőven.

Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Teljesen Carlo ball van.
Nulla csapatjáték
Csak egyéni próbálkozások három negy ember ellen
Nulla csapatjáték
Csak egyéni próbálkozások három negy ember ellen
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Asencio mi az isten péniszét csinál bazdmeg
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nem teljesen értem, hogy miért nem cseréltünk. Ezek szerint minden rendben volt az első félidőben.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Egyrészt nem barátom. Mint írtam, egy nyomorult szót sem írtam eredetileg Viniről. Másrészt pont letojom, hogy ki mit csinál a válogatottban. Én Real Madrid szurkoló vagyok. Engem az érdekel, hogy itt mit tesz.Galacticos írta:Akkor viszont szamold bele azt is hogy mbappe vilagbajnok es vb ezustermes is, a brazil baratod pedig 20 meccsenkent lo egy golt a valogatottban.kiserik írta: Az alapfelvetésemben nem volt szó Viniről egy percig sem. Mbapperől írtam és arról, hogy mennyire csapatjátékos.
Hozzászólás Szerző: ToniKroos » 1 perccel ezelőtt![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Azon túl hogy les, ezeket hogy a faszba gondoljuk? Hol a védelem állandóan?
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Egyebkent itt nem csak Mbappe es Vinicius nem vedekezik, konkretan az egesz csapat.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kivancsi lennek mit tudott mondani szegeny Alonso felidoben.
- RealMadridFanatic
Annal jelentosen intelligensebb jatekos, hogy alap mozgasokat ne hajtson vegre edzoi utasitasra.J. Dee írta:Úgy hogy fog illeszkedni, hogy labda nélkül kurvara semmit nem tesz hozzá (vs Dembele pl), marpedig Xabi focija akkor fog működni, ha mindenki mozog, ezt el is mondta kb az osszes interjuban.RealMadridFanatic írta:
Mi az, hogy hogyan fog illeszkedni? Elso szezonjaban egy gyenge elso felevvel, egy gyenge Real Madridban rúgott 40 golt. Egyenileg messze a legjobb jatekosunk, aki Ot nem tudja beilleszteni barmilyen rendszerbe, az ne edzoskodjon.
Itt meg a vilagvege hangulat rohejes, de nem is kezdem el leirni szazadszorra, teljesen felesleges.![]()
Masik, hogy labdaval is mindig az egyeni megoldast keresi, csak ha nagyon nem opcio, akkor keres tarsat.
Szoval igen, kerdes, hogy az o jateka labda nelkul es a profilja labdaval hogy illeszkedik abba, amit Xabi szeretne.
A labdas jatekaval kapcsolatban nem ertek egyet, kepes egyerintos, kombinativ jatekra, lattuk ezt tavaly is. Ezen felul az egyik legnagyobb erossege az 1v1, barkit kepes megverni, tamadokent szamomra belefer, hogy ezeket keresi is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
CR7 se a legnagyobb csapatjátékos, mégis mindent megnyertünk vele, közte egy BL triplát
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezek ilyen peetes factokkiserik írta:
Csak elgondolkodtam......
- BlancoMark
Megforditjuk, Vincicius tripla, a vegen Modric gollal
-
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Nyoma sincs a Salzburg elleni letámadásnak, fizikailg fáj nézni, ahogy sétálgatnak elől... Én értem, hogy elengedték őkis már a meccset, de baszki... új az edző, csak mutatni kéne valamit, ha csak nem tudod hogy bérelt helyed van, bármit is csinálsz... Ase esetében pl pont ezt érzem, hogy túlizgulja (lehet csak azért mentegetem, mert szimpi). De amit Vini leművel a torna alatt 2 jó megmozdulással, az vérlázító... Mbappé ugyanaz, de legalább nem játszott eddig, plusz benne van gól bőven.
- Galacticos
Akkor viszont szamold bele azt is hogy mbappe vilagbajnok es vb ezustermes is, a brazil baratod pedig 20 meccsenkent lo egy golt a valogatottban.kiserik írta: Az alapfelvetésemben nem volt szó Viniről egy percig sem. Mbapperől írtam és arról, hogy mennyire csapatjátékos.
Hozzászólás Szerző: ToniKroos » 1 perccel ezelőtt

Az alapfelvetésemben nem volt szó Viniről egy percig sem. Mbapperől írtam és arról, hogy mennyire csapatjátékos.Galacticos írta:Csak az alapfelvetesedbe szamold bele hogy ez mar nagyon tavolrol sem az a vinicius.kiserik írta: Csak elgondolkodtam:
Vinivel a kezdőben BL-t nyertünk. Vinivel a kezdőben bajnokságot nyertünk. Vinivel a kezdőben meneteltünk a klubvb-n. Vinivel a kezdőben baromi erős volt a csapategységünk.
Azota elszallt, a teljesitmeny meg elmarad.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Mondjuk ha Xabi bárkit megkérdez erről, aki látott legalább 1 meccset tavalyról, akkor az elmondta volna neki. De reméljük most már ő is látja.p.csabi1 írta: Ez a 4-3-3 nem fog működni.
Csak az nem ez a Vinni volt.Csak elgondolkodtam:
Vinivel a kezdőben BL-t nyertünk. Vinivel a kezdőben bajnokságot nyertünk. Vinivel a kezdőben meneteltünk a klubvb-n. Vinivel a kezdőben baromi erős volt a csapategységünk.
Az a Vini 90 percen keresztül darált megállás nélkül.
Ez a mostani meg egy normális egyszerű passzt sem képes adni az esetek 80 százalékában.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- RealMadridFanatic
Es ez mind a jelenlegi Vini. Elhiszem, hogy faj a Vinis pizsamadban, de jelenleg O a kerekkoto, nem Mbappe.kiserik írta:Csak elgondolkodtam:Kerlon írta:
kudva vicces, hogy bappezol, amikor vinicius mar semmire se hasznalhato
Mbappeval a kezdőben nyeltünk a Bl-ben. Mbappeval a kezdőben nyeltünk a bajnokságban. Mbappeval a kezdőben nyelunk a klubvb. Mbappe érkezése óta szépen lassan baszódott el a csapategységünk.
A PSG Mbappeval a kezdőben nyelt a BL-ben. A PSG Mbappe nélkül BL-t nyert és azóta is szárnyal.
Amúgy csak arra akartam utalni, mint amit páran felfogtak: Mbappe egy kibaszott jó játékos, de nem igazán csapatjátékos.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Valaki írta meccs előtt, hogy Asenciotól és Rüditől is tart. Bejött neki mindkettő.
Páran azt is írták többször, hogy a letámadás a brazillal és a franciával elől nem fog működni.. és hát valóban ott sétálgatnak.
Nincs középpálya sem, partiban sem vagyunk. Kíváncsi vagyok, Alonso mit változtat félidőben.
De csoda is lett volna 1 hónap készülés után ezellen a PSG ellen. Egyszerűen ők a legjobbak most, el kell fogadni, ráadásul náluk ez évek óta épül, nálunk alig egy hónapja.
Nagyon nincs még kész a csapatunk, valószínűleg igazolások is kellenének még, na meg a két sztárunknak megmutatni, hogy bele kell tenniük a melót, és Xabinak töke kell legyen, hogy ne játszassa őket, ha nem történik meg.
Zakó lesz, vagy nem lesz az, nagyon várom az őszt, ami már jó a tavalyi évhez képest. A maitól függetlenül öröm lesz nézni újra a meccseket, ha mást nem, ezt hozta nekünk ez a torna. A legmagasabb szintre pedig újra oda kell küzdenünk magunkat, és nem fog gondot okozni jövőre se Liverpool, se Arsenal, de még a PSG-vel is partiban lehetünk idővel.
Páran azt is írták többször, hogy a letámadás a brazillal és a franciával elől nem fog működni.. és hát valóban ott sétálgatnak.
Nincs középpálya sem, partiban sem vagyunk. Kíváncsi vagyok, Alonso mit változtat félidőben.
De csoda is lett volna 1 hónap készülés után ezellen a PSG ellen. Egyszerűen ők a legjobbak most, el kell fogadni, ráadásul náluk ez évek óta épül, nálunk alig egy hónapja.
Nagyon nincs még kész a csapatunk, valószínűleg igazolások is kellenének még, na meg a két sztárunknak megmutatni, hogy bele kell tenniük a melót, és Xabinak töke kell legyen, hogy ne játszassa őket, ha nem történik meg.
Zakó lesz, vagy nem lesz az, nagyon várom az őszt, ami már jó a tavalyi évhez képest. A maitól függetlenül öröm lesz nézni újra a meccseket, ha mást nem, ezt hozta nekünk ez a torna. A legmagasabb szintre pedig újra oda kell küzdenünk magunkat, és nem fog gondot okozni jövőre se Liverpool, se Arsenal, de még a PSG-vel is partiban lehetünk idővel.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Galacticos
Csak az alapfelvetesedbe szamold bele hogy ez mar nagyon tavolrol sem az a vinicius.kiserik írta: Csak elgondolkodtam:
Azota elszallt, a teljesitmeny meg elmarad.