Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Ezert nem kell 3 kkp, Valveede Case melozzon, a masik 4 meg tamadjon, mert Kroos es Luka keves ma a 3 as tamado segitesehez.petiamadridista írta:Lehet nincs igazam, de mintha tudatosan akarnánk belőni (most) a szélsővédők mögé....Kerlon írta: behoznám Valverdet Viniciussal, Kroos ea Modric helyett
És a kpról visszajön Modric besegíteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Védelem eddig kemény. A végére nem marad Unicum itthon, annyi baromságot csinálnak.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Fekudj le vagy irj egy programot, az lehet mukodikSteve írta:Nem azt várom, hogy a top Hazardot kapjuk, hülyének ne nézzél már.Kerlon írta:
Mit varsz tole?miota nem jatszott rendesen es majd egy city elleni rnagadon fog vilagot megvaltani?
szalljatok mar le a foldre bammeg
De azt elvárom, hogy csapágyasra futja magát, ha már top igazolásként a leghaszontalanabb igazolás lett. Nyilván jövő év már csak..de basszus sprintbe közlekedjen.
Azt még az általad szapult fociban eléggé elmaradottabb képességű ViniJuni is megteszi. Minden meccsen sprintben megy, pedig a tudása összehasonlítva Hazarddal..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kázmér másnapos vagy mi a fuck van vele?

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, M. Laudrup, Redondo, Modric
Case játékán kurvára kijön az a 4000 perc. Fede, akár helyette is jöhetne.
A: Courtois, Hakimi, Varane, Militao, Mendy, Camavinga, Ndombele, Valverde, Foden, Mbappé, Haaland
B: Lunin, Carvajal, Ramón, Badiashile, Reguilón, Blanco, Gravenberch, Ödegaard, Rodrygo, Cherki, Cunha
B: Lunin, Carvajal, Ramón, Badiashile, Reguilón, Blanco, Gravenberch, Ödegaard, Rodrygo, Cherki, Cunha
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Casemiro is baszki, annyira ugyes labdaval mint egy kortefa
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Lehet nincs igazam, de mintha tudatosan akarnánk belőni (most) a szélsővédők mögé....Kerlon írta: behoznám Valverdet Viniciussal, Kroos ea Modric helyett
És a kpról visszajön Modric besegíteni.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Ramos, Marcelo
Nem azt várom, hogy a top Hazardot kapjuk, hülyének ne nézzél már.Kerlon írta:Mit varsz tole?Steve írta: a pufi jön a másodikra is..elkezdhetne futni, vagy mit tudom én mit csinálni..lement egy szezon nélküle, nyertünk egy bajnoki címet nélküle..legalább itt megszakadhatna..vagy valami.![]()
miota nem jatszott rendesen es majd egy city elleni rnagadon fog vilagot megvaltani?
szalljatok mar le a foldre bammeg
De azt elvárom, hogy csapágyasra futja magát, ha már top igazolásként a leghaszontalanabb igazolás lett. Nyilván jövő év már csak..de basszus sprintbe közlekedjen.
Azt még az általad szapult fociban eléggé elmaradottabb képességű ViniJuni is megteszi. Minden meccsen sprintben megy, pedig a tudása összehasonlítva Hazarddal..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2020. augusztus 7., péntek 22:12-kor.
Kérem vissza a Real Madridomat és a focit!
behoznám Valverdet Viniciussal, Kroos ea Modric helyett
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezek a labdakihozatalok, elfelejtettel focizni a fiuk
Mit varsz tole?Steve írta: a pufi jön a másodikra is..elkezdhetne futni, vagy mit tudom én mit csinálni..lement egy szezon nélküle, nyertünk egy bajnoki címet nélküle..legalább itt megszakadhatna..vagy valami.![]()

K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
elmegy rajta a meccs. ennyit tud hozzáadni a maihoz.Steve írta: a pufi jön a másodikra is..elkezdhetne futni, vagy mit tudom én mit csinálni..lement egy szezon nélküle, nyertünk egy bajnoki címet nélküle..legalább itt megszakadhatna..vagy valami.![]()
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!
- Steve
a pufi jön a másodikra is..elkezdhetne futni, vagy mit tudom én mit csinálni..lement egy szezon nélküle, nyertünk egy bajnoki címet nélküle..legalább itt megszakadhatna..vagy valami.

- RealAsensio
- Kedvenc játékosaid: CR
Bitang kemeny meccs. Egyet rugni kellene es nalunk van a mentalis elony, de mar igy se olyan szar a helyzet. Feljebb kell jonnunk, a seggunket veri a halo, nagyon nem jo ez igy, bele is hibaztunk... ketszer is. Nem szabad ilyet csinalni... nagyon kell egy gol.

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Varane hibajan kivul eddig ugy alakul ahogy szerettem volna. Nem olyan veszes szerintem. Jatekban jobb.a city de ez varhato volt. Kar azert a hibaert.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Steve
Már rég láttam Real Madrid 7-es mezben játékos lehajtott fejjel sétálgatna BL kieséses szakaszban..már ha egyáltalán láttam.
A nyugdíjas traktor Raúl is felszántotta a pályát.
Hazardot le kellene hozni, mert súlyosan -1 ember. A túloldalon meg egy 18 éves gyerek próbálkozik, ne rá rakjuk már a Real terheit.
A nyugdíjas traktor Raúl is felszántotta a pályát.
Hazardot le kellene hozni, mert súlyosan -1 ember. A túloldalon meg egy 18 éves gyerek próbálkozik, ne rá rakjuk már a Real terheit.
- BlancoMark
Lehet Iscot is megneznem, CKM nagyon gyenge labdatartasban ma.
- Galacticos
Viniciua kell ide.
Ha mi lojjuk a kovit bedaraljuk okef mentalisan. Mosric is gyenge johet fede.
Ha mi lojjuk a kovit bedaraljuk okef mentalisan. Mosric is gyenge johet fede.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Vini Valverde Asensio
Ha 5 scere van itt is.
Ha harom akk vini Valverde de a felido elejen mar
Ha 5 scere van itt is.
Ha harom akk vini Valverde de a felido elejen mar
ZIDANE