Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

ferni

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 20:53

Rodrygo helyett, annyit ő is elvédekezik, azt szaladgálna fel-le mint a mérgezett egér.... :kalapos:

Xabi egyik alapköve volt, kár volt sztem kihagyni, bár tény a helyében én is a Poolba mentem volna, szabad az út a kezdőhöz.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 19:24

bluebike írta:
ferni írta:

Ennyit megért volna nekünk is jobb oldalon kavargatni.
Na nem mintha 35M az olyan kis összeg lenne, hogy nem számít, de amúgy is lesz Carvajal és TAA, minek ide Frimpong? De persze tudom, mindig az kell, aki nincs. :mrgreen:
TAA helyett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » Tegnap, 19:18

ferni írta:
Pad'em írta: 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have triggered the €35M release clause for Jeremie Frimpong at Bayer Leverkusen. @_pauljoyce
Na nem mintha 35M az olyan kis összeg lenne, hogy nem számít, de amúgy is lesz Carvajal és TAA, minek ide Frimpong? De persze tudom, mindig az kell, aki nincs. :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » Tegnap, 18:40

Mondjuk védőnek nem védő, max 5 védős rendszerben.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 18:26

Pad'em írta: 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have triggered the €35M release clause for Jeremie Frimpong at Bayer Leverkusen. @_pauljoyce

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » Tegnap, 17:41

RaúlCF írta: amennyiben igaz vicces ahogy szembeköpik magukat. hogy odavoltak Bradleyért aki sokkal jobb mint Trent és ugyanúgy sajátnevelés aztán hopp rögtön igazolnak elé embert.
Egyik nem zárja ki a másikat. A szurkolók lehet, hogy így vannak vele, bár szerintem leginkább sértődöttségből, mert Trent ingyen lép. Ezzel szemben meg ott van Slot, aki nem osztja ezt a szurkolói véleményt.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » Tegnap, 16:52

amennyiben igaz vicces ahogy szembeköpik magukat. hogy odavoltak Bradleyért aki sokkal jobb mint Trent és ugyanúgy sajátnevelés aztán hopp rögtön igazolnak elé embert.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 16:50

𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have triggered the €35M release clause for Jeremie Frimpong at Bayer Leverkusen. @_pauljoyce
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 14., szerda 15:25

hehetheoriginal írta:
flori írta: Ugy Reijnders már szóba jött itt is. Ellenben a City nagyon erősen mozog nála és Wirtznél is, ott a Bayern van bajban, mert a fater meghallgatta már a City ajánlatát Angliában.

Mindkettő komoly erősítés lenne..
en mondtam a milan elleni meccsen, mikor egymaga leszopatta a madridot a kp-n, hogy elferne, de le lettem hurrogva, hogy atlagtucat jatekos, aztan most viszi a city megint dominalo futballt epiteni.....
Birom mikor kósza pletykák alapján gyors levezeted a jövőt :lol:

Mi is kiszemeltük, pont most tettem be a szomszéd topicba.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 14., szerda 15:06

flori írta: Ugy Reijnders már szóba jött itt is. Ellenben a City nagyon erősen mozog nála és Wirtznél is, ott a Bayern van bajban, mert a fater meghallgatta már a City ajánlatát Angliában.

en mondtam a milan elleni meccsen, mikor egymaga leszopatta a madridot a kp-n, hogy elferne, de le lettem hurrogva, hogy atlagtucat jatekos, aztan most viszi a city megint dominalo futballt epiteni.....
thereisonly1ronaldo

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 14., szerda 15:02

Ugye Reijnders már szóba jött itt is. Ellenben a City nagyon erősen mozog nála és Wirtznél is, ott a Bayern van bajban, mert a fater meghallgatta már a City ajánlatát Angliában.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 14., szerda 7:10

Momdjuk az komoly,hogy a kiesés ellen küzdesbol majdnem esélyük volt feljutni :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 13., kedd 23:53

Coventry Lamparddal a padon elhasalt és nem fognak feljutni.
Már az első meccsen is egy óriási hiba után kaptak ki, most majdnem elmentek tizenegyespárbajig a Sunderland ellen, erre jött a 122. perc.
https://x.com/GoalsXtra/status/1922405351212699762

Sheffield vs Sunderland meccsen fog eldőlni ki jut fel még a Leeds és a Burnley mellett.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 12., hétfő 16:25

36 forduló után a United és a Spurs még mindig nem érték el a bűvös 40 pontot amire mindig azt mondják fix bennmaradást ér. ha az utolsó 3 nem ilyen gyenge elég meleg lenne pite. jelenleg is az utolsó 2 bennmaradó helyen vannak. ketten összesen 37 meccset vesztettek el idén a bajnokságban ami egyel kevesebb mint egy egész szezon. elképesztő, hogy ennyi pénzből és lehetőségből ezt produkálják és ennek ellenére mindkettő el döntőt játszik és bl indulás is meglesz a nyertesnek.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 11., vasárnap 18:46

Liverpool fanok Artetarol. Kurva nagy. :lol: Hogy legyen egy kis orom is a botranyos szezon utan. :mrgreen:

https://www.facebook.com/share/p/1HtKbU ... tid=wwXIfr

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 11., vasárnap 15:39

Az a vicc meg kéne verniük a 19. meg 17. helyezettet a mostani meg kövi fordulóban azt Chelsea ellen ki-ki meccs, de hát úgy fest ez se fog menni nekik :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 11., vasárnap 15:32

Forest... jól leültek a végére...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. május 10., szombat 9:36

soadroli írta: Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!

Zubimendi has now verbally agreed to sign a long term deal… so formal steps must follow soon with Arsenal to trigger €60m clause.

Zubi, ready to become the first signing of the new season.
Wishes Pepnek kell egy újabb kpk hatvanè' :lol: ezzel jár majd 850 millánál. Még egy 4-500 hiányzik hogy ő is goat coach legyen (pechére nem makolt be egy Messi Iniesta duót az első 4 évére)

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. május 10., szombat 9:19

Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!

Zubimendi has now verbally agreed to sign a long term deal… so formal steps must follow soon with Arsenal to trigger €60m clause.

Zubi, ready to become the first signing of the new season.
Kép

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 10., szombat 8:38

Mikel Arteta kutyája, akit „Win”-nek neveztek el, egy csokoládébarna labrador retriever. A kutyát 2023-ban vezette be az Arsenal edzőközpontjába, London Colney-ba, azzal a céllal, hogy erősítse a csapatszellemet és a családias légkört a klubnál. Arteta szerint Win „tökéletes képviselője annak, akik most vagyunk” .

Win mindennapjait az edzőközpontban tölti, ahol egy teljes munkaidős alkalmazott gondoskodik róla. Arteta úgy véli, hogy Win jelenléte pozitív hatással van a játékosokra és a stábtagokra, mivel szeretetet és energiát sugároz, ami javítja a csapat hangulatát és összetartását. A kutya neve, „Win” (győzelem), szimbolikus jelentéssel bír, és a győzelem iránti vágyat testesíti meg a csapat számára .

Én csak a villanykörtet es a zsebtolvajt ismertem. Ez teljesen kimaradt. Le vagyok nyugozve. :ozil: néztem csapatfotókon. Gyönyörű labrador :)

Ez az ember a futball kozsója. Két lábon járó spirituális szellemharcos
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Vissza: