Xabi egyik alapköve volt, kár volt sztem kihagyni, bár tény a helyében én is a Poolba mentem volna, szabad az út a kezdőhöz.
HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 20:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 19:24
TAA helyett.bluebike írta:Na nem mintha 35M az olyan kis összeg lenne, hogy nem számít, de amúgy is lesz Carvajal és TAA, minek ide Frimpong? De persze tudom, mindig az kell, aki nincs.ferni írta:
Ennyit megért volna nekünk is jobb oldalon kavargatni.![]()
HozzászólásSzerző: bluebike » Tegnap, 19:18
Na nem mintha 35M az olyan kis összeg lenne, hogy nem számít, de amúgy is lesz Carvajal és TAA, minek ide Frimpong? De persze tudom, mindig az kell, aki nincs.ferni írta:Ennyit megért volna nekünk is jobb oldalon kavargatni.Pad'em írta: 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have triggered the €35M release clause for Jeremie Frimpong at Bayer Leverkusen. @_pauljoyce
HozzászólásSzerző: CS0ki » Tegnap, 18:40
HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 18:26
Ennyit megért volna nekünk is jobb oldalon kavargatni.Pad'em írta: 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have triggered the €35M release clause for Jeremie Frimpong at Bayer Leverkusen. @_pauljoyce
HozzászólásSzerző: dortev » Tegnap, 17:41
Egyik nem zárja ki a másikat. A szurkolók lehet, hogy így vannak vele, bár szerintem leginkább sértődöttségből, mert Trent ingyen lép. Ezzel szemben meg ott van Slot, aki nem osztja ezt a szurkolói véleményt.RaúlCF írta: amennyiben igaz vicces ahogy szembeköpik magukat. hogy odavoltak Bradleyért aki sokkal jobb mint Trent és ugyanúgy sajátnevelés aztán hopp rögtön igazolnak elé embert.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » Tegnap, 16:52
HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 16:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 14., szerda 15:25
Birom mikor kósza pletykák alapján gyors levezeted a jövőthehetheoriginal írta:en mondtam a milan elleni meccsen, mikor egymaga leszopatta a madridot a kp-n, hogy elferne, de le lettem hurrogva, hogy atlagtucat jatekos, aztan most viszi a city megint dominalo futballt epiteni.....flori írta: Ugy Reijnders már szóba jött itt is. Ellenben a City nagyon erősen mozog nála és Wirtznél is, ott a Bayern van bajban, mert a fater meghallgatta már a City ajánlatát Angliában.
Mindkettő komoly erősítés lenne..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 14., szerda 15:06
en mondtam a milan elleni meccsen, mikor egymaga leszopatta a madridot a kp-n, hogy elferne, de le lettem hurrogva, hogy atlagtucat jatekos, aztan most viszi a city megint dominalo futballt epiteni.....flori írta: Ugy Reijnders már szóba jött itt is. Ellenben a City nagyon erősen mozog nála és Wirtznél is, ott a Bayern van bajban, mert a fater meghallgatta már a City ajánlatát Angliában.
Mindkettő komoly erősítés lenne..
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 14., szerda 15:02
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 14., szerda 7:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 13., kedd 23:53
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 12., hétfő 16:25
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 11., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 11., vasárnap 15:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 11., vasárnap 15:32
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. május 10., szombat 9:36
Wishes Pepnek kell egy újabb kpk hatvanè'soadroli írta: Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!
Zubimendi has now verbally agreed to sign a long term deal… so formal steps must follow soon with Arsenal to trigger €60m clause.
Zubi, ready to become the first signing of the new season.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. május 10., szombat 9:19
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 10., szombat 8:38
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem