Egyéb bajnokságok
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok
ez a baromi idegesítő. primadonnák letérdeltek és még szét is húzták nálunk. Maresca a top edző, Caicedo,Enzo, James kp, majom Cucurella de a beletett munka kompenzál mindent. remélem nézik nálunk is és ég a pofájuk. az a nulla szar amit beleraktak szégyen volt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Elképesztőchronic írta: A legjobb angol focista a pályán van ma.

thereisonly1ronaldo
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
A legjobb angol focista a pályán van ma.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Palmer dupla.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
Ez az ara._Bushido_ írta:116 és 121 millióért könnyű...hehetheoriginal írta:
Mondjuk ott is van ket allat kp-s, aki barmilyen apritasba belemegy, nincsenek beszarva.
Minden valamire valo csapat erosebb kp-n es a szeleken, mint mi.
Enzo és Caicedo kész vagyon voltak.
Lehet Perezék is rossz helyen keresgélek.
ZZ nézhetne esetleg franciában - ne négert.
Na tessék, 2-0![]()
Persze lehet ugy is, ahogy mi. Kiszopni. Lotyogve.
Nagyon kacagok a tevebaszon, vilag legerosebb csapata, de csak elbukjak a dontot

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. július 13., vasárnap 21:39-kor.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
cumiztatnak a kékek. pedig nincs ész a kp-n. Caicedo, Enzo. semmi csak izom. és mégis a belüket kiteszik a pályára.
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Hat azert a Chelsea mutatja, hogy a PSG-t is meg lehet fogni, ha beleteszik a jatekosok a munkat.
Úgy tűnik, hogy most azok a csapatok dominaljak a focit, akik fizialisan es csapatkent topon vannak. PSG, Barca, vszeg a Liverpool es City is így fog mozogni, de ez alapján még a Chelsea is.
A triplas csapatunk az ilyeneket többnyire kimozogta azzal, hogy minden poszton jobbak voltunk mindenkinel, de most ez kozel sem igaz. Ahhoz nem eleg a tudas, hogy abbol megoldjuk, ahhoz viszont (egyelőre) nagy az ego, hogy beletegye mindenki a melót. Remélem nem esünk a ket szek között a földre.
Úgy tűnik, hogy most azok a csapatok dominaljak a focit, akik fizialisan es csapatkent topon vannak. PSG, Barca, vszeg a Liverpool es City is így fog mozogni, de ez alapján még a Chelsea is.
A triplas csapatunk az ilyeneket többnyire kimozogta azzal, hogy minden poszton jobbak voltunk mindenkinel, de most ez kozel sem igaz. Ahhoz nem eleg a tudas, hogy abbol megoldjuk, ahhoz viszont (egyelőre) nagy az ego, hogy beletegye mindenki a melót. Remélem nem esünk a ket szek között a földre.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
116 és 121 millióért könnyű...hehetheoriginal írta:Mondjuk ott is van ket allat kp-s, aki barmilyen apritasba belemegy, nincsenek beszarva.RaúlCF írta: Mendest jól lecumiztatta Gusto. Palmer meg csak elrakta. szomorú mennyivel jobban játszik a Chelsea mint mi. ez csak mentalitás kérdése. egy félrokkant James-el jobban funkcionál a kp mint nálunk.
Enzo és Caicedo kész vagyon voltak.
Lehet Perezék is rossz helyen keresgélek.
ZZ nézhetne esetleg franciában - ne négert.
Na tessék, 2-0

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Enzo konkretan megeszi reggelire Vitinhat ma.hehetheoriginal írta:Mondjuk ott is van ket allat kp-s, aki barmilyen apritasba belemegy, nincsenek beszarva.RaúlCF írta: Mendest jól lecumiztatta Gusto. Palmer meg csak elrakta. szomorú mennyivel jobban játszik a Chelsea mint mi. ez csak mentalitás kérdése. egy félrokkant James-el jobban funkcionál a kp mint nálunk.
“Buta, tipikusan felfujt angol Lufi” szepen elrakta ezt is.
2-0
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. július 13., vasárnap 21:38-kor.
- hehetheoriginal
Mondjuk ott is van ket allat kp-s, aki barmilyen apritasba belemegy, nincsenek beszarva.RaúlCF írta: Mendest jól lecumiztatta Gusto. Palmer meg csak elrakta. szomorú mennyivel jobban játszik a Chelsea mint mi. ez csak mentalitás kérdése. egy félrokkant James-el jobban funkcionál a kp mint nálunk.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
Mendest jól lecumiztatta Gusto. Palmer meg csak elrakta. szomorú mennyivel jobban játszik a Chelsea mint mi. ez csak mentalitás kérdése. egy félrokkant James-el jobban funkcionál a kp mint nálunk.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egyetlen szoval sem irtam h az osszes meccset megneztem a tornan. Sot meg zajlik tehat senki sem latta az osszes meccset es nem is fogom megnezni a tobbit mert nem jatszunk es a torna szerintem szar igen, ezert nem nezem a dontot sem majd. Tenyleg ott tartunk h jobb igy bebofogni valamit h nem is lattam? Szerintem en kiszallok ebbol most mert nincs ertelme, gratulalpk ha minden meccset lattal es orulok ha neked tetszettek, meg ez a torna isRaúlCF írta:hát hallod respect, hogy végignézel valamit ami nem tetszik, hogy elmondhasd róla, hogy mekkora szar. én bevallom ha valami nem tetszik nem nézem végig. akkor jó végignézted az összes meccset és neked szar volt rendben. igaz, hogy ezzel hozzátettél plusz egy nézőt ehhez a szar fifa tornához de legalább informáltan fikázod.wZoLee7 írta: Hogy ne ugy nyilatkozzak rola hogy nem is lattam, mert ugy nem igazan lehet. Vagy ugy kellene?es ha esetleg megnezek valamit ami szerintem rossz akkor nem irhatom le? Vagy akkor is jot kell rola irni? Fizet a fifa vagy mi a baj?
Pont az ilyen hozzaallas miatt csinal azt az uefa meg a fifa amit akar, mert a vegen a csapatok mennek a penzuk utan a nezok meg mindennek tapsikolnak. Oktoberben meg sirankozunk hogy ki van facsarva a csapat, a barca egy honappal tobbet pihent es felmossa velunk a padlot. De legalabb lattuk ahogy az al hilal megverte a cityt. Orom es boldogsag.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szóval Neked az összes meccs tetszett amiket láttál?RaúlCF írta:hát hallod respect, hogy végignézel valamit ami nem tetszik, hogy elmondhasd róla, hogy mekkora szar. én bevallom ha valami nem tetszik nem nézem végig. akkor jó végignézted az összes meccset és neked szar volt rendben. igaz, hogy ezzel hozzátettél plusz egy nézőt ehhez a szar fifa tornához de legalább informáltan fikázod.wZoLee7 írta: Hogy ne ugy nyilatkozzak rola hogy nem is lattam, mert ugy nem igazan lehet. Vagy ugy kellene?es ha esetleg megnezek valamit ami szerintem rossz akkor nem irhatom le? Vagy akkor is jot kell rola irni? Fizet a fifa vagy mi a baj?
Pont az ilyen hozzaallas miatt csinal azt az uefa meg a fifa amit akar, mert a vegen a csapatok mennek a penzuk utan a nezok meg mindennek tapsikolnak. Oktoberben meg sirankozunk hogy ki van facsarva a csapat, a barca egy honappal tobbet pihent es felmossa velunk a padlot. De legalabb lattuk ahogy az al hilal megverte a cityt. Orom es boldogsag.
- RaúlCF
hát hallod respect, hogy végignézel valamit ami nem tetszik, hogy elmondhasd róla, hogy mekkora szar. én bevallom ha valami nem tetszik nem nézem végig. akkor jó végignézted az összes meccset és neked szar volt rendben. igaz, hogy ezzel hozzátettél plusz egy nézőt ehhez a szar fifa tornához de legalább informáltan fikázod.wZoLee7 írta: Hogy ne ugy nyilatkozzak rola hogy nem is lattam, mert ugy nem igazan lehet. Vagy ugy kellene?es ha esetleg megnezek valamit ami szerintem rossz akkor nem irhatom le? Vagy akkor is jot kell rola irni? Fizet a fifa vagy mi a baj?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hogy ne ugy nyilatkozzak rola hogy nem is lattam, mert ugy nem igazan lehet. Vagy ugy kellene?RaúlCF írta:ha ilyen szar volt minek nézted? de komolyan. mindenben csak a szart kell látni. nyár van, uborka szezon én örültem, hogy volt pár meccs ami lekötött és olyan csapatokat is láttam akiket soha a büdös életben nem nézne az ember. voltak gyenge csapatok de voltak meglepetések is.wZoLee7 írta: Akkor én egy egészen más tornát néztem végig. Alig volt olyan meccs amire rálehetett fogni, hogy élvezhető, mert mind a kettő csapat komolyan veszi. Mindenhol kimaradt játékosok vagy félsérült emberek erőlködtek fáradtan és formán kívül. Most az, hogy 1 arab csapat és pár brazil valamit villantot, nálam semmit nem mozgat meg. AZ első értelmes ellenfél ellen kérdés nélkül kiestek.
Egy ilyent, egy hosszú szezon után mind1 hol rendezel meg, a csapatok nem lesznek jobb formában. A játékvezetésben mi volt jó? Hogy bemondták hangosan a full szar itéletet miután varral sem sikerül jól vezetni a meccseket? Szuper...Egy klasszikus 4 csapatos csoportokból álló torna, se több se kevesebb. Legalább a lebonyolításba hoztak volna valami újat. Nyomták volna le a csoportokat úgy h 3 nyert meccsel tovább lehet jutni, sorrend alapján az első forduló utána győztesek a győztesekkel stb...utána svájci rendszer és akkor a legjobbaknak nem kell sok meccset játszani. Ja hogy akkor kevés a bevétel mert a gyengébb csapatokra senki nem kíváncsi és szinte üres stadionokban játszották a meccseket. Akkor elmondható, hogy ez a végén csak a bevételről szólt, sem a nézők sem a csapatok nem érdekeltek senkit. Ez az egész ahogy van kapufa. A következő meg az lesz hogy már nyaranta rendeznek valamilyen 32 csapatos tornát, ahogy vége előszezon és indulnak a bajnokságok...még akkor sem tudnék jól nyilatkozni erről a szarról ha mi nyernénk meg vagy ha tényleg jó meccsek lettek volna.
látszott, hogy komolyan vették. ez a komolyan vétel is csak a savanyú szurkolóktól meg a kimaradottak által van generálva. aki ott volt nem hallottam vagy láttam volna, hogy telibeszarják. de nincs ezzel gond, szerinted szar akkor nem kell nézni.

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Ezzel hehe azért nem igazán vádolható. A BL győzelmek idején sem dobott hátast, és anomáliaként hivatkozott rájuk.MarioCirolo írta: De mar megszoktuk, hogy te mindig jol megmondod a tutit, aztan ha nyerunk valamit akkor majd “azzal a felfogassal kozoskodni fogsz”.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
2 eve oktoberben is biztos ezt mondtak a hasonloan nagytudasu psg szurkolok, mint te, miutan kaptak egy sima 4est a Newcastletol es majdnem kiestek mar a csoportkorben. Pedig mar ott volt Enrique, Vitinha, Mendes es Hakimi is pl. A keret nagy resze, aki szerinted nem uti meg a nivot, mar legalabb egyszeres Bl gyoztes a Real Madriddal. De mar megszoktuk, hogy te mindig jol megmondod a tutit, aztan ha nyerunk valamit akkor majd “azzal a felfogassal kozoskodni fogsz”.hehetheoriginal írta: Azért az nagyon égő megint hogy momentumunk se volt megint orszag világ előtt erős ellenfél ellen, ugyanúgy, mint az elmúlt időben mindenki megalázott és lesimazott minket.
És lehet itt forgatni a mondatokat, a tény a következő:
Nagyon sok játékos - a keret nagy része - egyszerűen nem üti meg a nívót. Ezzel nem lehet mit kezdeni sajnos rövidtávon. Ínséges idők jönnek.
Jo reklám volt a csapattól, szépen lejaratta magat az egesz banda, megint rajtunk (inkább úgy mondom, hogy rajtuk, mert én ezzel a gyenge vesztes felfogassal nem kozoskodom) röhög a világ, mint már megannyiszor, perez büszke lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Augusztus közepétől május végéig tart az európai klubfutball. 10 hónapon keresztül folyt a csapból.ha ilyen szar volt minek nézted? de komolyan. mindenben csak a szart kell látni. nyár van, uborka szezon én örültem, hogy volt pár meccs ami lekötött és olyan csapatokat is láttam akiket soha a büdös életben nem nézne az ember. voltak gyenge csapatok de voltak meglepetések is.
látszott, hogy komolyan vették. ez a komolyan vétel is csak a savanyú szurkolóktól meg a kimaradottak által van generálva. aki ott volt nem hallottam vagy láttam volna, hogy telibeszarják. de nincs ezzel gond, szerinted szar akkor nem kell nézni.
Nagyon is kell az uborka szezon.
-
Szerintem azért egy csapat amelyik BL döntőt játszott egy hónapja beférhetne az értelmes jelző alá.wZoLee7 írta: Most az, hogy 1 arab csapat és pár brazil valamit villantot, nálam semmit nem mozgat meg. AZ első értelmes ellenfél ellen kérdés nélkül kiestek.

Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- RaúlCF
ha ilyen szar volt minek nézted? de komolyan. mindenben csak a szart kell látni. nyár van, uborka szezon én örültem, hogy volt pár meccs ami lekötött és olyan csapatokat is láttam akiket soha a büdös életben nem nézne az ember. voltak gyenge csapatok de voltak meglepetések is.wZoLee7 írta: Akkor én egy egészen más tornát néztem végig. Alig volt olyan meccs amire rálehetett fogni, hogy élvezhető, mert mind a kettő csapat komolyan veszi. Mindenhol kimaradt játékosok vagy félsérült emberek erőlködtek fáradtan és formán kívül. Most az, hogy 1 arab csapat és pár brazil valamit villantot, nálam semmit nem mozgat meg. AZ első értelmes ellenfél ellen kérdés nélkül kiestek.
Egy ilyent, egy hosszú szezon után mind1 hol rendezel meg, a csapatok nem lesznek jobb formában. A játékvezetésben mi volt jó? Hogy bemondták hangosan a full szar itéletet miután varral sem sikerül jól vezetni a meccseket? Szuper...Egy klasszikus 4 csapatos csoportokból álló torna, se több se kevesebb. Legalább a lebonyolításba hoztak volna valami újat. Nyomták volna le a csoportokat úgy h 3 nyert meccsel tovább lehet jutni, sorrend alapján az első forduló utána győztesek a győztesekkel stb...utána svájci rendszer és akkor a legjobbaknak nem kell sok meccset játszani. Ja hogy akkor kevés a bevétel mert a gyengébb csapatokra senki nem kíváncsi és szinte üres stadionokban játszották a meccseket. Akkor elmondható, hogy ez a végén csak a bevételről szólt, sem a nézők sem a csapatok nem érdekeltek senkit. Ez az egész ahogy van kapufa. A következő meg az lesz hogy már nyaranta rendeznek valamilyen 32 csapatos tornát, ahogy vége előszezon és indulnak a bajnokságok...még akkor sem tudnék jól nyilatkozni erről a szarról ha mi nyernénk meg vagy ha tényleg jó meccsek lettek volna.