Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 3., csütörtök 17:48

poronty írta: The Bear S04 viszont a gyengébb 3. évad után sokkal jobb lett. Jó lenne, ha lassan bejelentenék az 5. évadot.
Be is rendelték az 5. évadot. Én egyben néztem meg a 3. és 4. évadot és valóban sokkal jobb lett a 4., kíváncsi vagyok hogy folytatják.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. július 2., szerda 23:28

P. Krisz írta: Neil Druckmann will not return to write for ‘THE LAST OF US’ Season 3.

Craig Mazin will write all episodes of Season 3 himself.
Akkor csak szarabb lesz mint eddig volt…
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. július 2., szerda 20:24

Neil Druckmann will not return to write for ‘THE LAST OF US’ Season 3.

Craig Mazin will write all episodes of Season 3 himself.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 1., kedd 15:53

Dzsivel értek egyet. A Money Heist és ez a sorozat is az első évadával váratlanul nagy siker lett, Netflix alaáírta a bianco csekket, viszont az íróknak csak egy évadra volt eredeti ötletük, a többi már erőltetett volt, érezni is végig.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. július 1., kedd 15:49

Galacticos írta: Meg az elso evadban az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!oreg nagy fordulat volt szerintem. Ez meg a harmadik evadbol teljesen kimaradt.
Az első évadba jobban kivolt dolgozva a történet, több fordulat volt benne és a szereplők egyediek voltak, a 2.évad csak az elsőt másolta és nem adott újat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még a 2. eleje volt izgalmas mikor a főszereplő visszatért, utánna viszont átment akcióba és szökés tervezésbe. Nálam ott elvesztette a lényegét :/

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 1., kedd 15:29

Meg az elso evadban az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!oreg nagy fordulat volt szerintem. Ez meg a harmadik evadbol teljesen kimaradt.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 1., kedd 15:17

Kerlon írta: Squid game egy is csak addig ért valamit míg lesokkolt, hogy leölik őket. Amúgy tök avarage kaka az egész.
Az üveggolyós rész azért még ott volt.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 1., kedd 14:40

Squid game egy is csak addig ért valamit míg lesokkolt, hogy leölik őket. Amúgy tök avarage kaka az egész.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 1., kedd 14:08

Ezt in-universe vetettem fel, nyilván mint sorozat maker értem miért ezt brandelik :).

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. július 1., kedd 9:26

Halfkey írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azt nem értettem hogy az amerikai szál miért taktchizott. Nem pont az lenne a lényeg hogy olyan gyerekjátékok amiket a résztvevők ismernek? Valami redneck szarság kellett volna, zsákkal célbadobás vagy ilyesmi.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Mert felismerhető játék, a sorozathoz társítható és az új fejős tehén első megjelenése. Történetmesélés szempontjából katasztrófa volt a 3. (2/b) évad. Nem lett kifejtve semmi, mert az amcsi verziót is nézni kell majd valakinek.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 1., kedd 7:20

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azt nem értettem hogy az amerikai szál miért taktchizott. Nem pont az lenne a lényeg hogy olyan gyerekjátékok amiket a résztvevők ismernek? Valami redneck szarság kellett volna, zsákkal célbadobás vagy ilyesmi.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 30., hétfő 21:17

Na koszi igy mar ertem. Nekem ezek a szereplok egyformak, neha azt se tudom ki kicsoda. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de amugy igen az a legnagyobb hianyerzet hogy a vipek igazabol elmentek a magan helikopterrel azt csumi. Pedig nagyon adta volna magat hogy a 456os vmi jatekba bevonja oket es kinyirja. A testverparbol is kihozhattak volna tobbet, 3 evadon át volt epitve az a szal es vegul semmi vege nem lett.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 30., hétfő 21:14

Squid game is ugyanabba a kútba esett mint a casa de papel. Ez egy egy évados vagy történetszálas story/ főszereoplő. Ha már új storyt kezdtek el kellett volna engedni az eslő nyertest. Ettől függetlenül a játékok miatt élvezhető volt de az utolsó játék itt se meg az első évadban se tetszett. Amerikai verzióra kíváncsi leszek, hogy teljesen kiölik-e belőle ezt a koreai kultúrát és csinálnak mégegy fűrész folytatást vagy értelmesen nyúlnak majd hozzá.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. június 30., hétfő 21:08

Galacticos írta: Letoltam a squid gamet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valaki mondja mar meg legyszives hogy a legvegen a repuloteren az ki volt az a gyerek? Nyilvan a not ertettem ment megkeresni a gyereket, de akit kozbe mutattak az ki az isten?amugy szar befejezes, nyilvan nem nyom ra a gombra a 456os.. tul lett huzva ez most nagyon, pedig az elso evad zseni volt es meg talan lett is volna benne de ez igy nagyon vakvagany nekem.
A komoly nyomozo gyerek eveken keresztul nem is sejtette hogy a kapitany full ingyen nem szivessegbol hajokaztatja? :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Az elso evadban is volt egy csaj, akinek segitett 456-os. Az a csaj egyedul nevelte az occset es megigerte neki foszereplonk,h ha meghalna, segit a testverenek. Igy is lett vege az evadnak,h azt a fiut vegul az edesanyjahoz iranyitotta(lehetett latni oket egy jelenetben,az utcan, ahogy a nenihez erkezik mar “haza” az (asszem) iskolabol. Oket latjuk viszont a repteren:456-os edesanyjat es ezt a fiut,ahogy ujra talalkozik az edesanyjaval.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. június 30., hétfő 19:21

nuevo_ericco írta: Dept.Q
Jó kis brit krimi, lassú, hangulatos, jól megírt párbeszédek. Bár 9 résznél lehetett volna rövidebb is, néha azért vontatott volt.
Egy skandináv könyv "átemelve" brit szereplőkre.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 30., hétfő 17:41

Galacticos írta: Letoltam a squid gamet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valaki mondja mar meg legyszives hogy a legvegen a repuloteren az ki volt az a gyerek? Nyilvan a not ertettem ment megkeresni a gyereket, de akit kozbe mutattak az ki az isten?amugy szar befejezes, nyilvan nem nyom ra a gombra a 456os.. tul lett huzva ez most nagyon, pedig az elso evad zseni volt es meg talan lett is volna benne de ez igy nagyon vakvagany nekem.
A komoly nyomozo gyerek eveken keresztul nem is sejtette hogy a kapitany full ingyen nem szivessegbol hajokaztatja? :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A reptéren a fiú állítólag az 1.évadban az észak-koreai csajnak a testvére, akit kiakart hozni az otthonból és a családját pedig át a határon.

A rendőr szálnak se volt semmi értelme, kereste a szigetet 2 évadon keresztül és a testvérével még csak beszélni sem beszéltek mikor megtalálta. Onnan pedig hogy a csecsemő bejött a sztoriba plot armor volt rajta, lehetett rá számítani hogy ugysem fog meghalni. A VIP-ek se lettek lezárva, pedig azt megnéztem volna hogy Gi-Hun berakja őket egy játékba és így vet véget egésznek.
Sokkal jobban le lehetett volna zárni, nagyon összecsapták.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 30., hétfő 16:39

Letoltam a squid gamet.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 30., hétfő 15:55

Dept.Q
Jó kis brit krimi, lassú, hangulatos, jól megírt párbeszédek. Bár 9 résznél lehetett volna rövidebb is, néha azért vontatott volt.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. június 30., hétfő 15:51

Hát ez nálam nagyon mellé ment, egy évad volt ebben eredeti/izgalmas, jól megírt, a többi teljesen felesleges volt, Akárcsak a reality, usa verzió, Fincher ide vagy oda, nincs ebben több.
Nem illik.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 29., vasárnap 11:55

nzooli93 írta: Nyerd meg az életek 3.evad.

Van aki nézi? Vannak mar vélemények?
Ket evadban szerintem szenzacios lett volna,igy tul sok szamomra erdektelen,hosszu szal lett benne.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Vissza: