Be is rendelték az 5. évadot. Én egyben néztem meg a 3. és 4. évadot és valóban sokkal jobb lett a 4., kíváncsi vagyok hogy folytatják.poronty írta: The Bear S04 viszont a gyengébb 3. évad után sokkal jobb lett. Jó lenne, ha lassan bejelentenék az 5. évadot.

Sorozatok, TV műsorok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Sorozatok, TV műsorok
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor csak szarabb lesz mint eddig volt…P. Krisz írta: Neil Druckmann will not return to write for ‘THE LAST OF US’ Season 3.
Craig Mazin will write all episodes of Season 3 himself.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- P. Krisz
Neil Druckmann will not return to write for ‘THE LAST OF US’ Season 3.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
Dzsivel értek egyet. A Money Heist és ez a sorozat is az első évadával váratlanul nagy siker lett, Netflix alaáírta a bianco csekket, viszont az íróknak csak egy évadra volt eredeti ötletük, a többi már erőltetett volt, érezni is végig.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Az első évadba jobban kivolt dolgozva a történet, több fordulat volt benne és a szereplők egyediek voltak, a 2.évad csak az elsőt másolta és nem adott újat.Galacticos írta: Meg az elso evadban az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!oreg nagy fordulat volt szerintem. Ez meg a harmadik evadbol teljesen kimaradt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még a 2. eleje volt izgalmas mikor a főszereplő visszatért, utánna viszont átment akcióba és szökés tervezésbe. Nálam ott elvesztette a lényegét

- Galacticos
Meg az elso evadban az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!oreg nagy fordulat volt szerintem. Ez meg a harmadik evadbol teljesen kimaradt.
-
Az üveggolyós rész azért még ott volt.Kerlon írta: Squid game egy is csak addig ért valamit míg lesokkolt, hogy leölik őket. Amúgy tök avarage kaka az egész.
Squid game egy is csak addig ért valamit míg lesokkolt, hogy leölik őket. Amúgy tök avarage kaka az egész.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ezt in-universe vetettem fel, nyilván mint sorozat maker értem miért ezt brandelik
.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Mert felismerhető játék, a sorozathoz társítható és az új fejős tehén első megjelenése. Történetmesélés szempontjából katasztrófa volt a 3. (2/b) évad. Nem lett kifejtve semmi, mert az amcsi verziót is nézni kell majd valakinek.Halfkey írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azt nem értettem hogy az amerikai szál miért taktchizott. Nem pont az lenne a lényeg hogy olyan gyerekjátékok amiket a résztvevők ismernek? Valami redneck szarság kellett volna, zsákkal célbadobás vagy ilyesmi.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azt nem értettem hogy az amerikai szál miért taktchizott. Nem pont az lenne a lényeg hogy olyan gyerekjátékok amiket a résztvevők ismernek? Valami redneck szarság kellett volna, zsákkal célbadobás vagy ilyesmi.
- Galacticos
Na koszi igy mar ertem. Nekem ezek a szereplok egyformak, neha azt se tudom ki kicsoda.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de amugy igen az a legnagyobb hianyerzet hogy a vipek igazabol elmentek a magan helikopterrel azt csumi. Pedig nagyon adta volna magat hogy a 456os vmi jatekba bevonja oket es kinyirja. A testverparbol is kihozhattak volna tobbet, 3 evadon át volt epitve az a szal es vegul semmi vege nem lett.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de amugy igen az a legnagyobb hianyerzet hogy a vipek igazabol elmentek a magan helikopterrel azt csumi. Pedig nagyon adta volna magat hogy a 456os vmi jatekba bevonja oket es kinyirja. A testverparbol is kihozhattak volna tobbet, 3 evadon át volt epitve az a szal es vegul semmi vege nem lett.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Squid game is ugyanabba a kútba esett mint a casa de papel. Ez egy egy évados vagy történetszálas story/ főszereoplő. Ha már új storyt kezdtek el kellett volna engedni az eslő nyertest. Ettől függetlenül a játékok miatt élvezhető volt de az utolsó játék itt se meg az első évadban se tetszett. Amerikai verzióra kíváncsi leszek, hogy teljesen kiölik-e belőle ezt a koreai kultúrát és csinálnak mégegy fűrész folytatást vagy értelmesen nyúlnak majd hozzá.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Az elso evadban is volt egy csaj, akinek segitett 456-os. Az a csaj egyedul nevelte az occset es megigerte neki foszereplonk,h ha meghalna, segit a testverenek. Igy is lett vege az evadnak,h azt a fiut vegul az edesanyjahoz iranyitotta(lehetett latni oket egy jelenetben,az utcan, ahogy a nenihez erkezik mar “haza” az (asszem) iskolabol. Oket latjuk viszont a repteren:456-os edesanyjat es ezt a fiut,ahogy ujra talalkozik az edesanyjaval.Galacticos írta: Letoltam a squid gamet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valaki mondja mar meg legyszives hogy a legvegen a repuloteren az ki volt az a gyerek? Nyilvan a not ertettem ment megkeresni a gyereket, de akit kozbe mutattak az ki az isten?amugy szar befejezes, nyilvan nem nyom ra a gombra a 456os.. tul lett huzva ez most nagyon, pedig az elso evad zseni volt es meg talan lett is volna benne de ez igy nagyon vakvagany nekem.
A komoly nyomozo gyerek eveken keresztul nem is sejtette hogy a kapitany full ingyen nem szivessegbol hajokaztatja?![]()
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Egy skandináv könyv "átemelve" brit szereplőkre.nuevo_ericco írta: Dept.Q
Jó kis brit krimi, lassú, hangulatos, jól megírt párbeszédek. Bár 9 résznél lehetett volna rövidebb is, néha azért vontatott volt.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A reptéren a fiú állítólag az 1.évadban az észak-koreai csajnak a testvére, akit kiakart hozni az otthonból és a családját pedig át a határon.Galacticos írta: Letoltam a squid gamet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valaki mondja mar meg legyszives hogy a legvegen a repuloteren az ki volt az a gyerek? Nyilvan a not ertettem ment megkeresni a gyereket, de akit kozbe mutattak az ki az isten?amugy szar befejezes, nyilvan nem nyom ra a gombra a 456os.. tul lett huzva ez most nagyon, pedig az elso evad zseni volt es meg talan lett is volna benne de ez igy nagyon vakvagany nekem.
A komoly nyomozo gyerek eveken keresztul nem is sejtette hogy a kapitany full ingyen nem szivessegbol hajokaztatja?![]()
A rendőr szálnak se volt semmi értelme, kereste a szigetet 2 évadon keresztül és a testvérével még csak beszélni sem beszéltek mikor megtalálta. Onnan pedig hogy a csecsemő bejött a sztoriba plot armor volt rajta, lehetett rá számítani hogy ugysem fog meghalni. A VIP-ek se lettek lezárva, pedig azt megnéztem volna hogy Gi-Hun berakja őket egy játékba és így vet véget egésznek.
Sokkal jobban le lehetett volna zárni, nagyon összecsapták.
- Galacticos
Letoltam a squid gamet.
A komoly nyomozo gyerek eveken keresztul nem is sejtette hogy a kapitany full ingyen nem szivessegbol hajokaztatja?
A komoly nyomozo gyerek eveken keresztul nem is sejtette hogy a kapitany full ingyen nem szivessegbol hajokaztatja?

-
Dept.Q
Jó kis brit krimi, lassú, hangulatos, jól megírt párbeszédek. Bár 9 résznél lehetett volna rövidebb is, néha azért vontatott volt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát ez nálam nagyon mellé ment, egy évad volt ebben eredeti/izgalmas, jól megírt, a többi teljesen felesleges volt, Akárcsak a reality, usa verzió, Fincher ide vagy oda, nincs ebben több.
Nem illik.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ket evadban szerintem szenzacios lett volna,igy tul sok szamomra erdektelen,hosszu szal lett benne.nzooli93 írta: Nyerd meg az életek 3.evad.
Van aki nézi? Vannak mar vélemények?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023