Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
P. Krisz írta:HIMYM
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tudom hogy új írók vannak-e a sorozatnál de ha írnak egy epizódot illő lenne a régebbiek ismeretében megtenni azt , ugyanis a a pofon amit Barney kapott már az ötödik volt és nem a negyedik szóval nem maradt még egy Marshallnak , bizonyíték http://www.youtube.com/watch?v=qi6gZVG-MJU, szóval ez eléggé gáz
Én is akartam írni, de azt hittem,hogy bolondnak fogtok nézni. Nagyon furcsán néztem amikor kiderült.

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Showtime’s president, David NevinsThe question up until now had been who a Dexter spinoff could focus on, with many of us guessing Yvonne Strahovski's Hannah McKay. When asked the question today about who a new series would include, Nevins replied, “It would have to involve Michael [C. Hall].” Asked to clarify whether he meant as a producer, Nevins said he meant onscreen, remarking, “I think if we were to do it, I would only do it if it with Michael.”
Kezdődik.

#fuckthehaters
Areola, Carvajal, Varane, Militao, Mendy, Casemiro, Ødegaard, Kroos, Hazard, Silva, Benzema
Lunin, Ramos, Hakimi, Nacho, Reguilon, Valverde, Ceballos, James, Brahim, Rodrygo, Vinicius, Asensio, Jović
Areola, Carvajal, Varane, Militao, Mendy, Casemiro, Ødegaard, Kroos, Hazard, Silva, Benzema
Lunin, Ramos, Hakimi, Nacho, Reguilon, Valverde, Ceballos, James, Brahim, Rodrygo, Vinicius, Asensio, Jović
- P. Krisz
HIMYM
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tudom hogy új írók vannak-e a sorozatnál de ha írnak egy epizódot illő lenne a régebbiek ismeretében megtenni azt , ugyanis a a pofon amit Barney kapott már az ötödik volt és nem a negyedik szóval nem maradt még egy Marshallnak , bizonyíték http://www.youtube.com/watch?v=qi6gZVG-MJU, szóval ez eléggé gáz

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem volt itt semmi gond, helyre állt a világ rendje, és a felirat is hamar megérkezett. :Đ
Ex-szerkesztő.

HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL
2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL
2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Nem tudom, hogy a fórumról hányan nézték végig az Entourage-t, de akik követték, azoknak jó hírem van. Ma elkezdték forgatni a filmet!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem korrekt volt, haladtak Roy-jal, Sebastianról is kiderült 1-2 infó. Az igaz, hogy egy töltelék rész volt, az első évad eleje jutott eszembe róla.Anthony írta:Szerintem meg szenvedősen gyenge volt. Ha nem lett volna a Roy szál, akkor semmit sem ért volna, de így is egy teljesen szükségtelen rész volt..

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem meg szenvedősen gyenge volt. Ha nem lett volna a Roy szál, akkor semmit sem ért volna, de így is egy teljesen szükségtelen rész volt..Zsombor írta:Korrekt volt a mai Arrow
Remy, nézd vissza a legvégét! Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Utóbbi időben nem nagyon volt, és jobb is volt a sorozat. 
És nem néz ki jól.

És nem néz ki jól.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Zsombor írta:Korrekt volt a mai Arrow, viszont ezt a Laurel valami tragédia. Odaátban anno bírtam, de amit ebben a sorozatban művel... A rész végén, ahogy próbálta azt az ijedt és meglepődött mimikát, hát az kritikán aluli volt.

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Korrekt volt a mai Arrow, viszont ezt a Laurel valami tragédia. Odaátban anno bírtam, de amit ebben a sorozatban művel... A rész végén, ahogy próbálta azt az ijedt és meglepődött mimikát, hát az kritikán aluli volt.
- P. Krisz
kicsit többre számítottam az előzetes hírek alapján de tetszett , volt benne sablonos rész és üresjárat is ,de felvezetésnek megtette , egy erős 7-esre értékelemmás, helixet megnézte valaki?
dr.Jordan aranyos csaj kicsit Emma Watsonra hajaz , de a dagadt szőke rohadtul irritáló

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arrow s2 e10
Nem volt rossz rész, bár azért az előző elég magasra tette a lécet, így várható volt, hogy nem fogják azt megugrani...egyenlőre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!alakulnak a dolgok Roynál, és S. Bloodnál. Zsír.
Ja, és feljebb ment IMDB-n a sorozat
Már 8.2
Nem volt rossz rész, bár azért az előző elég magasra tette a lécet, így várható volt, hogy nem fogják azt megugrani...egyenlőre

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!alakulnak a dolgok Roynál, és S. Bloodnál. Zsír.

Ja, és feljebb ment IMDB-n a sorozat

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

- h3x0r
Szerintem se voltak azok a sirva rohogos reszek, inkabb atlagosak.Kerlon írta:Agymenők s7e13... Ezek az újévi részek nem jöttek be. Ráadásul Penny kicsit meghízott.![]()
Egy kicsit tenyleg magara szedett, valoszinuleg a szilveszteri eskuvejon sok volt a torta

(jo, tudom, ezeket a reszeket korabban forgattak, lehet pont akkor volt a torta kostolo :P )
jöhet a dexter final episode.
kicsit elmaradtam az utolsó évaddal..
más, helixet megnézte valaki?

kicsit elmaradtam az utolsó évaddal..
más, helixet megnézte valaki?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Agymenők s7e13... Ezek az újévi részek nem jöttek be. Ráadásul Penny kicsit meghízott.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ronaldo, Bergkamp, Modric, Arbeloa
Ja, igen azt el is felejtettem írni, nekem is bejött a True detective pilot. HBO újabb minőségi sorozatot hozott úgy néz ki, ha már kaszálják az 5. évad után a Boardwalkot.

AntiCRclub vezető
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
nagyon jó lesz ez a true detective, huu bazzeg, de mennyire.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ronaldo, Bergkamp, Modric, Arbeloa
Sherlock 0303
Pont ezt írtam én is. Meg lehet vele békélni azért, mert ha belegondolsz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csak így lehetett elpusztítani Magnussen "fegyverét". +Moriarty szerintem nem él, 70%.realmadridfan írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
AntiCRclub vezető