ja, sryGalacticos írta:azt a spoileres...Remy írta:Nagyon sima eddig a Spurs - Memphis![]()
amúgy s2 most kezdi adni a meccset felvételről, de elvileg befogják érni az élő közvetítést a meccs végére. :-)

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 19., vasárnap 22:35
ja, sryGalacticos írta:azt a spoileres...Remy írta:Nagyon sima eddig a Spurs - Memphis![]()
amúgy s2 most kezdi adni a meccset felvételről, de elvileg befogják érni az élő közvetítést a meccs végére. :-)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 19., vasárnap 22:30
azt a spoileres...Remy írta:Nagyon sima eddig a Spurs - Memphis
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 19., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 19., vasárnap 20:10
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. május 18., szombat 18:29
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 18., szombat 16:35
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 18., szombat 16:18
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. május 18., szombat 1:39
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 17., péntek 19:12
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 17., péntek 8:58
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 17., péntek 8:52
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 17., péntek 8:24
én úgy értem, hogy nincs miért nézni, hogy james-en és carmelon kívül nincs olyan játékos, akitől néha-néha leesik az állad.Anthony írta:Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a Knickset sincs mért szeretni, nagyképű bagázs.hehe írta:nade nba: nincs már a knicksen kívül egyetlen olyan csapat sem, akitől nem okádom le a monitort. pláne ez a nyugati döntő, kibaszott sírógörcs kerülget, undorító mindkét csapat.
A Spurst mindig is rühelltem, főleg mikor 2 évente nyerték a bajnokságot, sajnos a GSW nem bírt velük.
De idén mondjuk olyan lelki nyugalommal nézem az nba-t, kb. biztos vagyok a Miami címvédésben.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 17., péntek 7:59
Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a Knickset sincs mért szeretni, nagyképű bagázs.hehe írta:nade nba: nincs már a knicksen kívül egyetlen olyan csapat sem, akitől nem okádom le a monitort. pláne ez a nyugati döntő, kibaszott sírógörcs kerülget, undorító mindkét csapat.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 17., péntek 7:48
az, hajnalban mattrészegen ilyeneket linkelgetszEl Flaco írta:http://www.youtube.com/watch?v=WAkdY2Wz ... e=youtu.be
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. május 17., péntek 2:43
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. május 16., csütörtök 18:41
Hát ez valami zseniális.hehe írta:derrick rose gmailje.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 16., csütörtök 15:19
ez így van de a memphis amúgy se nagyon dob 100pont felett ,viszont nem is sűrűn kapnak annyit vagy afelett, így több a viszonylag szoros meccs(értem ezt hogy 10ponton belül van a két csapat)Anthony írta:Ugye azt soha senki nem tudhatja mi lett volna ha, de azért kb. az összes meccset pár ponttal nyerték csak a Macik,
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 16., csütörtök 14:38
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. május 16., csütörtök 13:55
Szerintem meg ha Perkinset amnesztálnák, Westbrookért pedig szereznének egy korrekt irányítót(pass-first) meg egy centert, hatékonyabbak lennének. Csak az a baj, hogy ilyen cserét nem nagyon fognak összehozni, így sanszosan marad minden ugyanígy, bár én Perkinst kivágnám, az tuti. Esetleg a nagyon sérülékeny Odent hozhatnák.hehe írta:lebron nem durant, úgyhogy nem aggódnék a heat helyében ilyen dolgokon.Aggodalomra ad okot Wade térde, ha teljesen kiesik akkor a Miami az OKC sorsára jut, de ha játszik sem mindegy hány %-os állapotban lesz.
durant 3/21 dobással fejezte be a memphis elleni szériát. nincs miről beszélni, teljesen összezuhant a gyerek.
eddig is úgy éreztem, hogy a hozzáállása és a motorja miatt westbrook ott az okc arca, de ez így már biztos.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem