Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, Eusebio, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández Creus
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Én azzal tisztában vagyok. Itt csak a pool esélyeire gondoltam az európai porondon.Kerlon írta:OKé, hogy a Barca nagyobb esélyes a BL-re, de Coutinho ott nem játszhatna, ergo a BL-ről le is mondhat már idén.DinhoL írta:Nekem elég egyértelmű miért lenne jó mind2 fél számára a korábbi váltás.
Barca szempontjából: valószínű, hogy nyáron még többet kérnének érte; tavasszal bőven be tudna illeszkedni és a felkészülésből ez már nem venne el időt; a legfontosabb pedig Iniesta tehermentesítése lenne a BL-re.
Cou szempontjából: azért biztos nem sírna egy spanyolbajnoki cím esetén, ha meg lesz; nem mintha a Barca idén akkora esélyes lenne a BL-re de talán mégis nagyobb favorit a Poolnál; szintén a beilleszkedés; valamint gondolom tart tőle, hogy nyáron más is opció lenne a posztjára.A sérülésveszélyről nem is beszélve.
Liverpoolt persze meg lehet érteni, hogy nem szívesen válnak meg tőle de meg is fejnek minket rendesen..Mondjuk már ígyis elég jól jártak, hogy nem a nyáron jött, sokat köszönhetnek neki idén is.

Som i Serem!
6oat
6oat
OKé, hogy a Barca nagyobb esélyes a BL-re, de Coutinho ott nem játszhatna, ergo a BL-ről le is mondhat már idén.DinhoL írta:Nekem elég egyértelmű miért lenne jó mind2 fél számára a korábbi váltás.
Barca szempontjából: valószínű, hogy nyáron még többet kérnének érte; tavasszal bőven be tudna illeszkedni és a felkészülésből ez már nem venne el időt; a legfontosabb pedig Iniesta tehermentesítése lenne a BL-re.
Cou szempontjából: azért biztos nem sírna egy spanyolbajnoki cím esetén, ha meg lesz; nem mintha a Barca idén akkora esélyes lenne a BL-re de talán mégis nagyobb favorit a Poolnál; szintén a beilleszkedés; valamint gondolom tart tőle, hogy nyáron más is opció lenne a posztjára.A sérülésveszélyről nem is beszélve.
Liverpoolt persze meg lehet érteni, hogy nem szívesen válnak meg tőle de meg is fejnek minket rendesen..Mondjuk már ígyis elég jól jártak, hogy nem a nyáron jött, sokat köszönhetnek neki idén is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, Eusebio, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández Creus
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nekem elég egyértelmű miért lenne jó mind2 fél számára a korábbi váltás.
Cou szempontjából: azért biztos nem sírna egy spanyolbajnoki cím esetén, ha meg lesz
; nem mintha a Barca idén akkora esélyes lenne a BL-re de talán mégis nagyobb favorit a Poolnál; szintén a beilleszkedés; valamint gondolom tart tőle, hogy nyáron más is opció lenne a posztjára.A sérülésveszélyről nem is beszélve.
Liverpoolt persze meg lehet érteni, hogy nem szívesen válnak meg tőle de meg is fejnek minket rendesen..
Mondjuk már ígyis elég jól jártak, hogy nem a nyáron jött, sokat köszönhetnek neki idén is.
Cou szempontjából: azért biztos nem sírna egy spanyolbajnoki cím esetén, ha meg lesz

Liverpoolt persze meg lehet érteni, hogy nem szívesen válnak meg tőle de meg is fejnek minket rendesen..

Som i Serem!
6oat
6oat
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Fél év alatt sok minden történhet. Jöhet egy komolyabb sérülés, a Barca kinézhet magának más opciót, stb. Egyáltalán nem akkora baromság, hogy sürgeti a váltást. Lehet a Barcanál is van valami, ami miatt most jobb nekik a vétel, és nyomást helyeznek a játékosra.BlancoMark írta:Nem ertem miert nem akar maradni meg egy fel evet, jo formaban van a Poolban es nagyon nagy esely van, hogy bejussanak a nyolc koze a BL-ben aztan onnan meg mar barmi megtortenhet egy kis szerencsevel. Bajnoksagban is javulnak szep lassan. Elmenne mar egy (szinte) eldolt bajnoksagert a Barcaba? Nekem ez nem all ossze.
Merci Zizou!
- BlancoMark
Nem ertem miert nem akar maradni meg egy fel evet, jo formaban van a Poolban es nagyon nagy esely van, hogy bejussanak a nyolc koze a BL-ben aztan onnan meg mar barmi megtortenhet egy kis szerencsevel. Bajnoksagban is javulnak szep lassan. Elmenne mar egy (szinte) eldolt bajnoksagert a Barcaba? Nekem ez nem all ossze.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én úgy tudom, hogy ez a 15 millió a fizetésénél van, hogy az 5 éves szerződésében évente lemond 3 millióról. Szóval úgymond kevesebb fizuért ír alá.Realista24 írta:Coutinho 15 milliót is beleadna az átigazolási díjába, hogy elmehessen már most télen. A Pool nyáron elengedné, de ő már most menne, ennek megfelelően nem is utazott el Dubaiba a csapattal. 160 millióról írnak.
Baromi sok pénz, nem tudom megéri e ennyiért.
Mindegy, szerintem nem is lesz semmi, egész nyáron ment a hercehurca, július közepétől aug végéig minden nap jött ha hír, hogy "órák kérdése"...ahha.
Nem látom sok értelmét már most klubot váltania, de ő tudja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Coutinho 15 milliót is beleadna az átigazolási díjába, hogy elmehessen már most télen. A Pool nyáron elengedné, de ő már most menne, ennek megfelelően nem is utazott el Dubaiba a csapattal. 160 millióról írnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham,Zidane,C.Ronaldo,Modric,Ramos
Kerlon írta:Meg majd meglátjuk, hogy Messi 2 év múlva mit tud még. Mert ugye 2 évvel fiatalabb, de nagyjából most lehet kijelenteni, hogy ellépett Ronaldotól. (Gyakorlatilag ő is visszaesett, de nem ilyen drasztikusan)
2év mulva sem lesz kókler mert az a bal láb mindig is nagy labdákat fog tudni osztani. Egy visszavontabb iranyitobb poziban meg is öregedhet okosan adva a jatek perceket.
Idén meg max a bajnoki golokat tekintve huzott el de hát minusz 5meccsel meg ennyi szerencsétlenséggel amit Cr-t sujtotta a ziccereknel nem nehez de ez semmit nem von le Messi érdemeiből. De a BL-ben meg a mi fiunk fossa a golokat. Nehez megallapitani hogy akkor most ki hol van.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-La Décima 2016-La Undécima 2017-La Duodecima 2018-La Decimotercera ► Dynasty.
Zinedine Zidane
92:48

2014-La Décima 2016-La Undécima 2017-La Duodecima 2018-La Decimotercera ► Dynasty.
Zinedine Zidane

Meg majd meglátjuk, hogy Messi 2 év múlva mit tud még. Mert ugye 2 évvel fiatalabb, de nagyjából most lehet kijelenteni, hogy ellépett Ronaldotól. (Gyakorlatilag ő is visszaesett, de nem ilyen drasztikusan)
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham,Zidane,C.Ronaldo,Modric,Ramos
pheco írta:Egyenileg nyilvan jobb, konnyebben es hatekonyabban veri meg a vedoit. Viszont golok szamaban meg mindig ugyanazt a szintet hozzak. Illetve nagy meccseken valo teljesitmenyt nezve Ronaldo fele billen a merleg, aminek koszonheto is volt az aranylabda. Ezt mind a 2017-es evre vetitve mondom.lesliejr írta: Amúgy nemrég a Marca csinált egy szavazást, hogy ki volt a tavalyi év legjobbja. Magasan Messi nyert.
meg még sorolhatnak hogy melyikük vezér egyéniség...aki kilövi a copa americat az égbe és utána durcásan visszavonul mint egy mártir vagy aki sérülten is egy őrült módjára biztatja a szar valogattotjat és nyer az agyon sztarolt franciak ellen.
Cristiano Ronaldo
❼
Zinedine Zidane

Zinedine Zidane

Nem b....tnám a Barcát az átígazolási stílusuk miatt, hiszen ők nem egy mezei klub, hanem több annál....
Most miért kell ez? Miért kell így? Miért nem lehet lehagyni azt az "átigazolásoknál"-t?ateeemadrid írta:Ezzel semmi gond nem lenne alapvetően, csak már nyár végén is sírt, úgy hogy már pótolni sem tudták volna nagyon. Most meg képes beáldozni egy BL-t, hogy egy megnyert bajnokságban vergődjön, úgy hogy télen szintén nem könnyű utánpótlást találni.Hát milyen dolog, hogy most máshol képzeli el a jövőjét...
Szerintem a 'Pool szurkolók is korrektebben állnának a dologhoz, ha Cou mondjuk megbeszélte volna Kloppal vagy a vezetőséggel, hogy oké, marad 1 évet, maxon teljesít, utána meg 150 millió körül megy hozzátok.
A Barcának meg van 1 undorító stílusa az átigazolásoknál, az az Atletico feljelentés sem véletlen volt.

I AM BADMAAAN!!!
- ateeemadrid
Ezzel semmi gond nem lenne alapvetően, csak már nyár végén is sírt, úgy hogy már pótolni sem tudták volna nagyon. Most meg képes beáldozni egy BL-t, hogy egy megnyert bajnokságban vergődjön, úgy hogy télen szintén nem könnyű utánpótlást találni.Hát milyen dolog, hogy most máshol képzeli el a jövőjét...
Szerintem a 'Pool szurkolók is korrektebben állnának a dologhoz, ha Cou mondjuk megbeszélte volna Kloppal vagy a vezetőséggel, hogy oké, marad 1 évet, maxon teljesít, utána meg 150 millió körül megy hozzátok.
A Barcának meg van 1 undorító stílusa az átigazolásoknál, az az Atletico feljelentés sem véletlen volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az Aranylabaldat meg Ce nyerte ahol a Barca fanboyok nem jutnak szavazati lehetőséghez.lesliejr írta:M10!
Dehogy állítom be a dolgokat. A Barca igazolni akar, a Pool meg kitart. Nekem ezzel semmi bajom, ti lógtok rajta, hogy a braziltól ez milyen dolog mikor most hosszabbított. Hát milyen dolog, hogy most máshol képzeli el a jövőjét...mi is hosszabbítottunk Neymar-ral, emeltünk a fizuján, aztán 1 év múlva meg lelépett. Tök mindegy milyen indokkal de máshol képzelte el a jövőjét.
Realista24! Felőlem Ronaldo elmondhatja minden nap, hogy a történelem legjobbja, ez az én meglátásomon (és még nagyon sokakén) nem változtat.
Amúgy nemrég a Marca csinált egy szavazást, hogy ki volt a tavalyi év legjobbja. Magasan Messi nyert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor mi ez a hegyi beszéd, hogy a klub akarata ellenére tartja ott? Te is a klubot állítod be ezzel szarnak. Gondolom a Barcáról is ez lenne a véleményed, ha mondjuk Ter Stegen mindenáron vissza akarna menni Németországba, mondjuk a Münchenbe, de a klub nem engedné el az egyik legjobbját. Teljesen természetes dolog, hogy nem akarják eladni. Lesz az az összeg amúgy. Én meg csak azért pörgök rajta, mert már egyszer lement a PSGvel, hogy börtön, mert nem adták el Verrattit, most szintén ugyanez Coutinhoval. Fantasztikusak vagytok.lesliejr írta:Dehogy állítom be a dolgokat.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Akkor én elvenném tőle az Aranylabdát és Messinek adnám, megérdemli. He's such a good boy.Amúgy nemrég a Marca csinált egy szavazást, hogy ki volt a tavalyi év legjobbja. Magasan Messi nyert.
Meg amúgy a BL góljait is az argentinnak írnám, ha már szegény világ legjobbja rendre nem tud betalálni a kieséses szakaszban.

"Voltam, és még leszek önmagam paródiája."
"Engem nem zavar, ha ostobák vagytok, és gyűlölködtök, csak otthon csináljátok, négy fal között!"
hijos de putas, antimadridistas. fuera!
"Engem nem zavar, ha ostobák vagytok, és gyűlölködtök, csak otthon csináljátok, négy fal között!"
hijos de putas, antimadridistas. fuera!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyenileg nyilvan jobb, konnyebben es hatekonyabban veri meg a vedoit. Viszont golok szamaban meg mindig ugyanazt a szintet hozzak. Illetve nagy meccseken valo teljesitmenyt nezve Ronaldo fele billen a merleg, aminek koszonheto is volt az aranylabda. Ezt mind a 2017-es evre vetitve mondom.lesliejr írta: Amúgy nemrég a Marca csinált egy szavazást, hogy ki volt a tavalyi év legjobbja. Magasan Messi nyert.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
M10!
Dehogy állítom be a dolgokat. A Barca igazolni akar, a Pool meg kitart. Nekem ezzel semmi bajom, ti lógtok rajta, hogy a braziltól ez milyen dolog mikor most hosszabbított. Hát milyen dolog, hogy most máshol képzeli el a jövőjét...mi is hosszabbítottunk Neymar-ral, emeltünk a fizuján, aztán 1 év múlva meg lelépett. Tök mindegy milyen indokkal de máshol képzelte el a jövőjét.
Realista24! Felőlem Ronaldo elmondhatja minden nap, hogy a történelem legjobbja, ez az én meglátásomon (és még nagyon sokakén) nem változtat.
Amúgy nemrég a Marca csinált egy szavazást, hogy ki volt a tavalyi év legjobbja. Magasan Messi nyert.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor továbbra sem értem. De ez már ízlés kérdése, nem tehetsz róla, ha neked rossz, bár fejleszthető.Amúgy lehet nem a legjobb csapat felé húz, hanem a legjobb játékossal akar együtt játszani.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema