mindig kiakartam próbálni, hogy mekkorát csattan egy tar fejen a kezemnyomassátok csak,remélem egyszer lesz madridom találkozó és kiröhögjük egymást.

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 14., kedd 14:13
mindig kiakartam próbálni, hogy mekkorát csattan egy tar fejen a kezemnyomassátok csak,remélem egyszer lesz madridom találkozó és kiröhögjük egymást.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 14., kedd 14:12
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 14., kedd 14:11
hát igen, ez még nem felső kategóriaez tényleg nagyon hajtípus függő, de azért egy kopf vagy taft zselét ne nevezzünk,azért drágának
zöld tubusost használtam, tényleg finom az illata, de nekem nem vált be. tényleg mindenkinek más jó, más a haja, a frizurája...jah, egyébként nálam a garnier zselék jöttek be nagyon, és mindből a legerősebb, illatuk eszeveszett jó
csak egy kicsit drága, de megéri
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 14., kedd 14:09
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 14., kedd 14:08
ez tényleg nagyon hajtípus függő, de azért egy kopf vagy taft zselét ne nevezzünk,azért drágánakKerlon írta: hogy az ilyen taft meg schwarzkopf meg garnier meg rohadt drága cuccok SZART sem érnek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 14., kedd 14:05
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 14., kedd 14:02
még egyszer : nem rátok irányul srácok,semmi bajom veletek.
tudom, nem is azért 'védtem' egy kicsit ezeket az egyéneket, inkább azt mondtam, hogy attól, hogy van hajam és kicsit formázni is akarom, nem tartozok közéjük.kb erről beszélek.attól még tuti művelt és kurvajóarc srácok vagytok.csak ritka.
amíg megnő ilyen hosszúra, az a húzós...ott meg nem ismer senki
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 14., kedd 14:00
szerintem ezzel semmi gáz nincs, én pölö nem tudnék ilyen fél éveket tök ugyanolyan frizurával, mindig megunom az előzőt, még ha csak apróságot is, de mindig változtatok rajta.szerintem halálcink ez a nagy válogatósdi.de hajrá azért.
mondjuk a kopaszokról is szépen gyártják az emberek a sztereotipiákat.- általában az ilyen emberek a legnagyobb nullák akik többet foglalkoznak a hajukkal mint tudjanak 2 értelmes mondatot mondani.(természetesen csak saját tapasztalat.)
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 14., kedd 13:59
kb erről beszélek.attól még tuti művelt és kurvajóarc srácok vagytok.csak ritka.tényleg valamiféle hasonlóságot fel lehet fedezni a kettő között.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 14., kedd 13:57
persze, nem is teljesen ilyet akarok, maga a kérdésem arra irányult, hogy ilyesmi hatást hogy lehet elérni.- szerintem cinkes,ha valaki mondja h "olyan a hajad mint cének\ramosnak"
- általában az ilyen emberek a legnagyobb nullák akik többet foglalkoznak a hajukkal mint tudjanak 2 értelmes mondatot mondani.(természetesen csak saját tapasztalat.)
azok hejcegnők!Srácok táskájában hajvasaló és lakk alap, szünetekben csapatják, mint a p*csák.
én most taft hajkrémet vettem, ez is új. sárga tubusbaezen kívül amit most kiakarok próbálni azaz új habzselé, Taft jött elő vele kb. most fognak boltokba kerülni
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 14., kedd 13:55
flori írta:akkor a nullás haj csak nálam menő ?![]()
szerintem halálcink ez a nagy válogatósdi.de hajrá azért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 14., kedd 13:53
Attól függ milyen waxot veszel. Egy jó bed head waxwaxot el kell felejteni, az nem ilyen hajhoz való + eléggé zsíros hatást tud kelteni a wax, elég undorító tud lenni tőle a haja az embereknek
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 14., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 14., kedd 13:51
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 14., kedd 13:48
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 14., kedd 13:46
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 14., kedd 13:45
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 14., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 14., kedd 13:41
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 14., kedd 13:38
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem