Bale: “Csoportelsők akartunk lenni, és ez sikerült”

Közzétéve: 2018.11.28. 09:50 (frissítve: 2018.11.28. 09:50). Szerző: Realista24. Forrás: realmadrid.com

Tegnap este a Real Madrid bebiztosította helyét a legjobb 16 között, köszönhetően a csoport másik mérkőzésének, de a biztonság kedvéért – ha szerencsével is – legyőzték még a Roma csapatát is. A meccs után Bale és Marcelo is nyilatkozott.

Gareth Bale

“Az volt a célunk, hogy a csoport élén végezzünk, ez pedig sikerült. Fejlődnünk kell, tovább harcolni és mérkőzéseket nyerni. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz egy kemény ellenféllel szemben. A mérkőzés 90 percig tart. Az első félidőben a teljesítményünk nem volt olyan jó, mint szerettük volna, de tudtuk, hogy ha felvesszük a kesztyűt, akkor tudtuk, hogy meglesznek a lehetőségeink, és a második félidőben igazán jól teljesítettünk.”

Bajnokok Ligája

“Ez egy teljesen más sorozat mint a La Liga más stílusú foci és olyan csapatokkal találkozol, akik focizni akarnak. Ez természetesen jön belőlünk, nehéz megmagyarázni. Egy kicsit nehezen indítottuk a szezont, és tovább kell fejlődnünk, és olyan teljesítményt kell lehoznunk, mint a Roma elleni második félidőben.”

Marcelo

“Minden mérkőzés más. Az Eibar ellen egy kisebb pályán játszottunk és ott így kevesebb hely volt. Ma jobban tudtuk játszani a focit, annak ellenére, hogy a pálya nem volt tökéletes. Az első félidőben be kellett ásnunk magunkat, de kontrolláltuk a dolgokat, és nagyon közel kerültünk ahhoz, hogy megtörjük a patthelyzetet. Minden sorozatot ugyanúgy kezelünk, mert mindenhol az első hely a célunk. Mi vagyunk a Bajnokok Ligája éllovasai és ez lesz a helyzet a legjobb 16 között is.”

Edzői döntések

“Nem vagyok abban a helyzetben, hogy tanácsokat adjak. Idősebbek vagyunk és tudjuk, hogy mit kell tennünk. Minden játékos szeretné, ha involválva lenne, de keményen kell dolgoznunk, és ilyen megesik mindenkivel. Mindent bele kell adnod. Ilyen a foci, keményen kell dolgoznod, és figyelni, hogy hol tudsz még fejlődni.”

További híreinket megtalálhatod a madridom.hu weboldalon.