Solari: “A játékosok jól reagáltak, és megmutatták mire képesek”

Közzétéve: 2019.03.11. 06:52 (frissítve: 2019.03.11. 07:16). Szerző: d.gergo. Forrás: realmadrid.com

A Valladolid elleni győzelem után Solari így értékelte az este történéseit:

A mérkőzés jegyzőkönyvét ide kattintva találjátok.

A csapat jól reagált a Valladolid játékára
“Nehéz hét volt ez mindenki számára, a játékosoknak is. Az első 20-25 percben ez megmutatkozott, és megfizettünk érte. Nehéz meccsünk volt, de a játékosok jól reagáltak az eseményekre, és megmutatták, hogy mire képesek. Nagyszerű játékosok vannak ebben a csapatban”.

A Valladolid megnehezítette a csapat dolgát
“Ez a győzelem a profizmusnak, a jó felfogásnak és a jó reakciónak köszönhető. A játékosok minden erőfeszítéssel és elkötelezettséggel dolgoztak, hogy elérjük a célunkat. Egy nehéz helyszínre érkeztünk egy olyan csapat otthonába, akinek nagy szüksége van minden pontra, meg is nehezítették a dolgot számunkra. Büszkék vagyunk a győzelemre”.

A lehető legtöbb pontot kell begyűjteni a szezon végéig
“Ugyanúgy dolgozunk, mint máskor. Sok zaj vesz körül minket jelenleg, ez pedig nem meglepő a múlt hét után. Nehéz időszakon mentünk keresztül, de ilyen helyzetben fontos, hogy erre jól reagáljunk, és megmutassuk, milyen fából faragtak minket. Ugyanolyan szellemben dolgozunk, mint eddig”.

“Holnap ismét a felkészülés lesz a középpontban, hogy megszerezzük a három pontot a következő fordulóban is, és megpróbáljuk csökkenteni a lemaradást a bajnokságban, ha az előttünk lévők botlanak. Ha nem is veszítenek pontot, nekünk is arra kell törekedni, hogy a lehető legtöbb ponttal zárjuk a szezont”.

Ez volt az utolsó meccsed a csapat élén?
“Ezt nem én döntöm el. Én mindig a következő napra, a következő edzésre gondolok a munkám során. Mindannyian erre összpontosítunk. A végsőkig védem ezt a keretet. Iscóval olyan probléma volt, ami csak ránk tartozik, és már meg lett oldva. Holnap új nap vár ránk, mind visszatérünk az edzésekhez, és tiszta lappal indul mindenki”.

További híreinket megtalálhatod a madridom.hu weboldalon.