Casemiro: “Bármelyik csapat megérezné Cristiano hiányát”

Közzétéve: 2019.03.24. 09:49 (frissítve: 2019.03.26. 19:19). Szerző: d.gergo. Forrás: as.com

Casemiro egy Panama elleni 1-1-es döntetlennel záruló barátságos meccs után nyilatkozott, a sajtó munkatársai pedig a Cristiano Ronaldo utáni madridi életről is kérdezték őt.

Casemiro elismerte, hogy a Real Madrid gyengébb, mióta a portugál gólvágó a Juventushoz igazolt, és azt is elmondta, hogy bár tény, hogy megérezte a csapat Ronaldo hiányát, ugyanez elmondható lenne bármelyik másik csapatra is a világon. Viszont a brazil középpályás szerint ezen nincs értelme rágódni, hiszen a portugál már nem a Real Madrid játékosa: “Cristiano Ronaldo? Hát persze, hogy hiányzik nekünk – mint ahogy hiányozna bármelyik csapatnak a világon, hiszen ő a világ legjobb játékosa. Nagy öröm volt mellette játszani, de ő most már nem a Real Madrid játékosa”.

Casemirót kérdezték Zinedine Zidane visszatéréséről is, a brazil elmondta, hogy ismerős vizeken evez a csapat a visszatérése óta: “Ismertük már Zidane filozófiáját és munkamódszereit korábbról. Ő a klub egyik ikonja, játékosként és edzőként is. Mindenki tiszteli őt, és azért jött vissza, hogy a tőle telhető legjobbat kihozza a munkájából”.

További híreinket megtalálhatod a madridom.hu weboldalon.