Benzema lőtte a csapat legutóbbi öt gólját

Közzétéve: 2019.04.16. 07:33 (frissítve: 2019.04.22. 17:35). Szerző: d.gergo. Forrás: marca.com

A Real Madrid idén mindennél jobban ki van éhezve Karim Benzema góljaira, ez Zinedine Zidane visszatérésével sem változott.

A francia csatár hétfőn este ismét eredményes tudott lenni, így a Huesca ellen ő lőtte a meccs utolsó gólját, a Valencia és az Eibar után pedig a Leganés ellen is ő volt az egyedüli gólfelelős. A Huesca elleni meccsen a győzelmet jelentő gólját szerezte a csapatnak a 89. percben, egy fordulóval később, a Valencia elleni, hosszabbításban szerzett gólja viszont sajnos csak szépítésre volt elég. Az Eibar elleni bajnoki meccsen két gólt is szerzett a francia, ezzel bebiztosítva a győzelmet, és az ezzel járó három pontot a csapatnak. Tegnap esti találata egy pontot ért a csapatnak.

Benzemának a bajnokságban 18 gólja van idén, minden versenysorozatot tekintve pedig 27 találatnál jár a francia csatár, ez eddigi madridi pályafutásának harmadik legeredményesebb szezonja, viszont a hátralévő hat mérkőzésen könnyen meg is döntheti saját rekordját: a 2015/2016-os szezonban 28 gólig jutott, a 20111/2012-es idényben pedig 32 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját.

A Leganés elleni bajnoki meccs jegyzőkönyvét, valamint a mérkőzéssel kapcsolatos híreket és nyilatkozatokat ide kattintva találjátok.

További híreinket megtalálhatod a madridom.hu weboldalon.