A Leganés szeretné jövőre is kölcsönvenni Lunint

Közzétéve: 2019.05.13. 07:44 (frissítve: 2019.05.13. 07:45). Szerző: ___Samy___. Forrás: marca.com

Andriy Lunin hosszú idő után ismét kezdő volt vasárnap este a Leganés mérkőzésén. Hiába a kevés játékidő, a Leganés mégis szeretné meghosszabbítani a kölcsönszerződését.

Mauricio Pellegrino megkérdőjelezhetetlen első számú kapusa Pichu Cuellar volt ebben az idényben. Ezt jól mutatja az, hogy a kapus csak egyetlen találkozót hagyott ki, azt is sérülés miatt. Ezáltal Lunin gyakorlatilag a kispadról nézte végig az egész idényt, ami a fejlődése szempontjából nem a legideálisabb.

Viszont az ukrán kapust nagyon kedvelik jelenlegi csapatánál, az edzésen nyújtott munkája ugyanis kiemelkedő. Maga Lunin is szeret ott lenni, így ezek alapján semmi akadálya annak, hogy Lunin maradjon még a madridi egyesületnél.

Azonban a Leganésnek meg kell várnia a Real Madrid és Zidane válaszát, ugyanis lehetséges, hogy vele számolnak második számú kapusként a következő idényben, Courtois mögött.

Ezek mellett még az a lehetőség is fennáll, hogy a Cuellar távozik a nyáron, és Pellegrino nem gondolkozna egy percig sem azon, hogy a fiatal ukrán hálóőrnek adja a kezdő tagságot. Természetesen a Real Madridnál nem akarnak elsietni semmit, és a kapussal is leülnek majd beszélni a jövőjéről.

Mindeközben a Leganések kompenzációt kell fizetnie a Királyiak felé, mivel nem biztosították Luninnak a szerződésben foglalt játékidőt.

További híreinket megtalálhatod a madridom.hu weboldalon.