Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Impresszum

A weboldal üzemeltetője az Oregano Media OÜ.

Oregano Media OÜ
Székhely: Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Lõõtsa tn 2a, 11415
Közösségi adószám: EE102526958
Cégjegyzékszám: 16557940

Oldalunk kiemelten foglalkozik a Real Madrid labdarúgó- és kosárlabda csapatával, valamint utánpótlás osztályával, de egyéb, spanyol labdarúgással és Real Madriddal kapcsolatos hírek, információk, interjúk, érdekességek is helyet kapnak.

Célunk egy olyan közösség kialakítása, ahol a tagok feszélyezetlenül beszélhetik meg a szeretett csapatuk körüli eseményeket, valamint egy olyan oldal létrehozása, ahol a látogatók első kézből és széles spektrumban informálódhatnak mindenről, ami Real Madrid. Alakulásunk történetét ide kattintva olvashatjátok.

Szerkesztői közösségünk koránt sem zárt, szívesen fogadunk minden olyan tagot, aki szeretne tenni a magyarországi madridizmusért. Ha jól beszélsz angolul és/vagy spanyolul, értesz a videó vágáshoz, photoshophoz, és mindezek egyike mellett még szereted is a Real Madridot, biztos hogy nagy hasznát vesszük a segítségednek. További részleteket a szerkesztővé válásról ide kattintva találsz.

Amennyiben szívesen hirdetnél nálunk, és erről a lehetőségről még többet szeretnél megtudni, kérjük kattints ide.

Központi email címünk: madridom.blog (kukac) gmail.com

Oldalunkat majd két tucat lelkes amatőr szerkeszti. Stábunk listáját az alábbi táblázatban találjátok.

Tisztelettel, a Madridom.hu csapata:

NévFunckióCsatlakozott
d.gergoHírszerkesztő
Webfejlesztő
2011
___Samy___Hírszerkesztő2015
CsabiModerátor2013
Realista24Moderátor2013

Korábbi szerkesztőink: barneytheking, s.gabesz, mathers, saabzero, Nzedge, Faust, Corleone, H.Sanchez, bla255, Marci, Veidt, Zsombor, El Maestro, MyStiQ, real_funghi, El Flaco, pavel, Victor, ericco, Acho, Tromposch Ádám, istimester, Tottinho, Pipita, Press, Dupla D

Teljes menetrend