Médiaajánlat

A Madridom.hu weboldal 2013-as indulása óta reklámmentes volt, ennek pedig egyetlen oka van: azt szeretnénk, ha olvasóinkat semmi nem akadályozná abban, hogy jól érezzék magukat weboldalunk tartalmainak felfedezése közben, hiszen a különböző villogó és irreleváns reklámok megzavarják a böngészési élményt.

A Madridom.hu weboldal szerkesztősége azonban nyitott bármilyen ajánlatra, melynek keretein belül olyan hirdetéseket jeleníthetünk meg olvasóink számára, melyek nekik is valóban értéket képviselhetnek, és amelyek nem zavarják meg a weboldal összképét – jelenlegi hirdetési együttműködéseink során is teljes erőnkkel erre törekszünk. Amennyiben szeretnél együttműködni velünk, és úgy érzed, a Madridom.hu közönsége releváns és ideális lehet márkád, terméked vagy szolgáltatásod számára, kérjük ne habozz és keress meg bennünket.

Kérésre részletesen kidolgozott médiaajánlatot küldünk, és együttműködünk az olyan hirdetési konstrukciók kialakításában, melyek mind a Madridom.hu olvasói, mind pedig Te számodra kielégítőek lehetnek. Amennyiben érdekel a lehetőség, hogy a Madridom.hu weboldalon helyezd el reklámodat, kérjük írj nekünk bátran, leveledet a madridom(kukac)madridom.hu email címre várjuk.

Teljes menetrend