Szerkesztőségi pozíciók a Madridom.hu-n

Amennyiben ide kattintottál, nyilvánvalóan érdekel téged a szerkesztőségi taggá válás, azonban ezen a ponton fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a Madridom.hu weboldal tulajdonosa, valamint a szerkesztőség tagjai semmilyen fajta pénzügyi juttatásban nem részesülnek munkájukért, az oldalon tevékenykedők mindegyike a Real Madrid iránti elhivatottságból végzi a dolgát.

A Madridom.hu egy nyílt közösség, és természetesen szerkesztőségünk is szívesen fogadja azokat a Real Madrid szurkolókat, akik szeretnének tenni valamit a klub magyarországi szurkolótáboráért. Amennyiben úgy érzed, eleget teszel az alábbi feltételeknek, ne habozz és keress meg bennünket email címünkön keresztül (madridom.blog@gmail.com).

  • Mondanunk sem kell, légy elkötelezett Real Madrid szurkoló
  • Elsősorban angol és/vagy spanyol nyelv ismerete (további nyelvek ismerete előny, de nem feltétel)
  • Jó helyesírás és fogalmazó készség
  • Rugalmasság, elérhetőség, naponta minimum 30-90 perc szabadidő
  • A szerkesztőség munkájában való lelkes, aktív és kiszámítható részvétel
  • Szövegszerkesztők funkcióinak alapismerete (WordPress gyakorlat előny, de nem feltétel)

Ha szeretnél egy dinamikus, fiatalos csapathoz tartozni, és kivenni a részedet a magyar Real Madrid szurkolók mindennapos tájékoztatásából, akkor az üzenetedben mutatkozz be nekünk, és egy általad szabadon választott, legalább 350-400 szavas angol vagy spanyol nyelvű, Real Madriddal kapcsolatos cikk magyarra fordításával pályázhatsz a folyamatosan nyitva álló szerkesztőségi pozícióink valamelyikére, részletek alább.

A szerkesztőségi feladatok közé az alábbi tevékenységi körök tartoznak, kérjük jelentkezésed során jelöld meg nekünk azt is, hogy melyik pozíció állna hozzád legközelebb:

A) A nagyobb terjedelmű (átlagosan 300-400 szavas) hírek magyarra fordítása, igényes formázása és publikálása a weboldalon. Ezen kívül természetesen lehetőség van egyedi tartalmak közzétételére is (pl. szubjektív cikkek, elemzések, vagy bármi más, amellyel színesítheted a weboldal repertoárját és ami szerinted értéket képvisel az olvasók számára).

B) A Madridom.hu Facebook fiókjának kezelése, a friss hírmorzsák megfogalmazása és publikálása maximum 140 karakterben (regisztrált Twitter profil és a közösségi oldal használatában gyakorlat szükséges).

C) Multimédiás tevékenységek: a mérkőzések képgalériájának feltöltése és karbantartása, és/vagy alkalmi grafikai munkák (például egyedi fejléc- és borítókép, Facebook “kampányok“) elvégzése (Photoshop).

Teljes menetrend