Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-11-17 09:59 e.gergo atleticodemadrid.com
Oblak: „Fontos meccs a Derbi, de ez is csak egy bajnoki forduló” Nyilatkozatok

Az Atlético Madrid 24 éves szlovén kapusa, Jan Oblak egy rövid interjú erejéig a Mahou rendelkezésére állt, és többek között természetesen érintette a Real Madrid elleni hétvégi bajnoki összecsapást is, amelyre jó szellemben és nagy ambíciókkal készül csapata.

Jó formájáról: „A szezon néhány hónapja kezdődött, és túl vagyunk már egész sok meccsen. Jól érzem magam, és remélem, hogy továbbra is jó teljesítményt tudok majd nyújtani, hogy ezzel segítsem a csapatot. Abban is bízom, hogy a csapat folytatja a fejlődést, hogy a lehető legjobb formánkat tudjuk hozni”.

A Wanda Metropolitano első szezonjáról: „Büszke vagyok rá, hogy itt lehetek a csapatnál az új stadion első szezonjában. Váltottunk a Calderónról, ahol minden nagyszerű volt, de a Wanda Metropolitano egyszerűen csodálatos. Biztos vagyok benne, hogy ebben a stadionban is ugyanúgy folytatjuk majd, ahogyan a Calderónban abbahagytuk”.

A derbi fontos ugyan, de ugyanúgy áll hozzá a csapat, mint bármelyik másik bajnoki fordulóhoz: „A madridi derbi mindenkinek egy fontos meccs, de attól még egy ugyanolyan bajnoki találkozó, mint a legutóbbi forduló. Megpróbálunk majd nyerni, csak úgy, mint mindig. Biztos vagyok benne, hogy jó focit tudunk majd játszani, és remélem, hogy az eredmény is úgy alakul, ahogyan azt szeretnénk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend