Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-04-24 09:20 Realista24 marca.com
Kahn: „A Münchenben megvan minden, hogy veszélybe sodorja a Madridot” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Bayern München vendége lesz holnap a Real Madrid, ezen apropóból pedig számos korábbi és jelenlegi játékos nyilatkozott. A nagy „öregek” közül a bajorok legendás kapusa, Oliver Kahn is megszólalt.

„A Bayern Münchenben megvan a lehetőség, hogy nyomás alatt tartsa a Real Madridot és veszélybe sodorja őket” – kezdte érvelését Kahn.

„A Real Madrid egy igazi szakaszos csapat. Vannak olyan időszakai a játéknak, amikor extrém kemény nyomást gyakorolnak az ellenfelekre, ami szinte fojtogatja őket.”

Legutóbb 2013-ban ért oda a Bajnokok Ligája döntőjébe a Bayern München, az akkori döntőben a Borussia Dortmund csapatát győzték le a bajorok. A Dortmund edzője akkor Jürgen Klopp volt, aki most a másik elődöntőben szereplő Liverpool vezetőedzője. Nem véletlen tehát, hogy Kahn őket szeretné a döntőben látni a Bayern ellenfeleként.

„A Jürgen Klopp által irányított Liverpool elleni döntő egy álom lenne. De a Rómát sem szabad lebecsülni” – zárta gondolatait Oliver Kahn.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend