Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-02-07 22:27 Tromposch Ádám madridom.hu
Modric életben tartotta a reményeket… Granada – Real Madrid: 1-2 Spanyol Bajnokság

A Real Madrid a spanyol bajnokság 23. fordulójában a Granada vendége volt.

A mérkőzés elején mindkét csapat előtt kisebb lehetőségek adódtak, de a kapusoknak nem kellett közbeavatkoznia. A 11. percben gólt szereztek a hazaiak, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot – teljesen jogosan. Pár perccel később James adott nagy lasztit CR-nek, a portugál jól vette át, majd lőtt, de kicsivel mellé szállt a labda, ezután a túloldalon némi kavarodás után Success trafált mellé. Fél óra elteltével jött a szokásos Benzema gól: a jobboldalon Isco indította Carvajalt, a spanyol bekk középre tette, ahol a francia csatár belőtte: 0-1. A vezető gól után aztán még voltak kisebb helyzetek, de nem sikerült tovább növelni az előnyt, a félidőre egy gólos előnnyel mehettek a fővárosiak.

A második játékrész elején először Barral majd a túloldalon Modric veszélyeztetett, mindkétszer a kapusoknak volt dolga. Az 57. percben Modric hozta kihagyhatatlan helyzetbe Benzemát, a francia támadó azonban kihagyta… Meccslabda maradt a lábában. Ahogy az lenni szokott ezután persze jött az egyenlítés: a középpályán először Ramos majd pedig Modric bizonytalankodott, a labdaszerzést követően pedig El-Arabi elé került a labda, a frissen beállt játékos pedig nem hibázott, Keylor lábai között egyenlített: 1-1. Nem sokkal később egy szöglet után El-Arabi újra betalált, de ezúttal lesről. Öt perc volt hátra a lefújásig, amikor Kovacic passzolt Modric elé, a horvát átvette majd pedig kiválóan lőtte ki a hosszú felsőt: 1-2, hatalmas gól volt. Több találat nem született a mérkőzésen, értékes 3 ponttal gazdagodott a Real Madrid, köszönhetően Modric góljának a végén.

Granada – Real Madrid: 1-2 La Liga, 23. forduló Estadio Los Cármenes 2016.02.07. 20:30

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Granada: Andrés, Foulquier, Lombán, Ricardo Costa, Lopes, Fran Rico (Krhin 76′), Rubén Pérez, Success, Rochina, Peñaranda (Doucouré 81′), Barral (El-Arabi 58′). Edző: José Ramón Sandoval

Real Madrid: Keylor Navas, Marcelo, Varane, Ramos, Carvajal (Nacho 86′); Kroos, Modric, Isco (Kovacic 78′), James (Jesé 60′); Cristiano, Benzema. Edző: Zinedine Zidane

Játékvezető: Gil Manzano

Sárga lapot kaptak: M. Lopes, Rubén Pérez, El-Arabi, S. Ramos, Carvajal

 
GRA RMA
 37% Labdabirtoklás 63%
14 Kapura lövések 14
2 Kaput eltaláló lövések 4
2 Védés 1
3 Szöglet 6
3 Les 2
20 Szabálytalanság 8
3 Sárga lap 2
0 Piros lap 0

Folytatás jövő héten szombaton az Athletic Bilbao ellen, a Bernabéuban.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend