Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-11-24 14:59 Tromposch Ádám as.com
Zidane: „Örülök, hogy Bale újra velünk van…” Spanyol Bajnokság

A Málaga elleni szombati bajnoki mérkőzés előtt Zidane tartott sajtótájékoztatót, ahol többek között beszélt a visszatérők állapotáról is.

A francia mester boldog lehet, ugyanis Mateo Kovacic és Keylor Navas is teljes értékű edzésmunkát tudott végezni, ráadásul Bale is hamarosan visszatérhet, így egyre inkább úgy tűnik, hogy nem kell bajlódni a sérült játékosok rehabilitációjával.

„Persze, örülök, hogy Gareth ismét velünk van, nincs kétség efelől. Jobb, ha a csapattal van. Mindannyian tudjuk, hogy mire képes, és mit adhat a csapatnak. Erőt ad, sok területet képes bejátszani, a technikája kiváló, és remekül ad be, ráadásul keményen dolgozik… Most azonban csak az a fontos, hogy teljesen felépüljön, minden rendben legyen vele kapcsolatban, és visszanyerje a formáját. Fontos számunkra, és ő tudja is ezt. Már velünk tud edzeni, nincsenek fájdalmai, meglátjuk, hogy mikor lesz képes a visszatérésre.”

„Természetesen hiányzott nekünk Bale, és neki is hiányzott a csapat. Szeretne játszani, és minden negatív történést maga mögött akar hagyni.”

„Holnap eldöntjük, hogy Ramos játszik-e. Akkor lép majd pályára, amikor semmiféle kockázatot nem rejt magában, ha velünk van. Meglátjuk holnap, a stáb dönt majd erről a kérdésről. Vannak más lehetőségeink a helyére, ami jó és biztonságot ad. Nem aggódom emiatt. Nem félek attól, hogy mást küldjek fel a helyére. Ha nem tud játszani, akkor majd más fog, és jól is fog teljesíteni, ebben biztos vagyok.”

„Meglepett, hogy Carvajal sárgáját vizsgálják a BL-ben, nem erőltetett semmit. (nevet). Ezek a dolgok megtörténnek.”

„Egyáltalán nem számítottam arra, hogy lesz ekkora hátrányunk a ligában. A hétvégén a Valencia vagy a Barcelona, akár mindketten pontokat fognak veszíteni. És még lesz ilyen. Nekünk csak az a fontos, hogy a saját dolgunkra koncentráljunk, és mindig a következő 3 pont számítson. Most is ezt fogjuk tenni.”

„Asensiónak nincs komoly gondja, de majd kiadjuk az orvosi közleményt az állapotáról. Van egy kisebb problémája, nem kockáztatunk vele sem. Jobb ha csak 3-4 napra veszítjük el, mintha folytatná, és rosszabb lenne az állapota.”

„Michel remek edző, jó dolgokat vitt véghez játékosként és most edzőként is. Jó csapata van, amely jól játszik.”

„Cristiano és Benzema góljai fontosak voltak az APOEL ellen, erre van szükségük, és a csapatnak is. Ezek pozitív jelek. Mondhatjátok, hogy az APOEL ellen könnyű, de ez nem így van. Jól játszottunk, ezért látszott könnyűnek. A változás már megtörtént, mindketten remekül dolgoztak, aminek meg is lett az eredménye, és továbbra sem aggódom miattuk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend