Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-10-02 11:09 Tromposch Ádám realmadrid.com
Igazán kemény moszkvai meccs vár a csapatra, sok hiányzóval… Előzetes: CSZKA Moszkva – Real Madrid Bajnokok Ligája

A Real Madrid második győzelmére készül a Bajnokok Ligája 2018/19-es kiírásában, ahol először kell idegenben helytállnia.

A BL-címvédő újra bizonyíthat Európában. Az első mérkőzését hazai pályán, a Santiago Bernabéuban 3-0-ra nyerte a Roma ellen a csapat, most pedig egy igazán hosszú túra vár a játékosokra, hiszen idegenben, a CSZKA Moszkva ellen kell pályára lépni. A meccs helyszíne a moszkvai Luzsnyiki Stadion lesz, este 21:00-tól.

A G csoportban Julen Lopetegui együttese volt az egyetlen, amely 3 ponttal nyitott. Ezzel már most 2 pont az előnye a gárdának a CSZKA és a Plzen előtt, illetve 3 pont a legyőzött Roma előtt. A cél pedig természetesen most sem lehet más, mint a győzelem, így pedig még tovább lehetne növelni az előnyt a riválisokkal szemben a továbbjutásért. 

A találkozó előtt Lopetegui a következőket mondta: „A CSZKA remek formában van, ők Oroszország egyik legnagyobb klubja. Egyértelmű, hogy nehéz meccs vár ránk, sokat követel majd tőlünk ez a BL-találkozó, de felkészültünk.” A madridiak edzője 20 játékost vitt magával Moszkvába, a keretben pedig nincs ott Ramos, Marcelo, Isco és Bale sem. 

A CSZKA Moszkva együttese egy igazán nagy sikeren már túl is van a szezonban, hiszen a városi rivális Lokomotiv csapatát hosszabbításban legyőzve megnyerte a Szuperkupát. Eddigi 11 tétmeccséből mindössze egyet veszített el a klub, és az az egy vereség is csupán egygólos volt. Nyolc mérkőzés óta veretlenek, a 11 meccses sorozatból 5 végződött győzelemmel, illetve 5 döntetlennel, az egy vereség mellett. A BL első körében Csehországban már 2-0-s hátrányban volt a csapat, azonban onnan is felállt, és végül a hosszabbításban 2-2-re mentette a találkozót. 

Mérkőzés: CSZKA Moszkva – Real Madrid Versenysorozat: Bajnokok Ligája, 2. forduló Kezdőrúgás: 2018.10.02. (kedd), 21:00 Helyszín: Luzsnyiki Stadion, Moszkva TV: –

A várható kezdőcsapatok:

CSZKA Moszkva: Akinfejev; Becao, Chernov, Nababkin; Oblyakov, Vlasic, Efremov, Fernandes, Dzagoev; Bijol, Chalov.

Real Madrid: Keylor; Odriozola, Varane, Vallejo, Nacho; Casemiro, Kroos, Modric, Ceballos; Benzema, Mariano.

Játékvezető: Ovidiu Hategan (román)

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend