Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-10-03 08:15 Realista24 realmadrid.com
Lopetegui: „A gólszerzés nem csak Karim, hanem az egész csapat felelőssége” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A két bajnoki botlás után arra vártak a madridisták, hogy a Real Madrid egy idegenbeli győzelemmel fogja kárpótolni őket. Azonban nemhogy győzni, még pontot szerezni sem sikerült, ráadásul zsinórban harmadik meccse képtelen betalálni a hálóba Lopetegui csapata. A spanyol edző erről is beszélt a meccs után.

A meccsről

„Számos helyzetet kialakítottunk, de nem sikerült őket befejezni. Nem voltunk szerencsések ma, de ha nem rúgsz gólt, nem könnyű nyerni. Megpróbáltuk megfordítani a dolgokat, de nem jártunk sikerrel. A munka, a teljesítmény és a győzni akarás egyértelműen látszódott a játékosokon. A meccs meglepetésszerűen kezdődött azzal, hogy a CSKA gyors gólt szerzett, aztán pedig tényleg igazán pechesek voltunk a kapu előtt.”

Gólok hiánya

„Ha nem jönnek a gólok, akkor tovább próbálkozol, több lehetőséget dolgozol ki és próbálsz eredményesebb lenni. Ez a csapat újra gólokat fog lőni hamarosan, és újra a győzelem útján lesz. A fociban belekerülhetsz ilyen helyzetbe. Fel kell állnunk ebből és holnaptól az Alavés elleni mérkőzésre kell fókuszálni, és arra, hogy mit vállaltunk a spanyol bajnokságban. A Roma elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen briliánsan játszottunk. Korábban sem voltunk legyőzhetetlenek és az, hogy nem szerzünk gólt, nem azt jelenti, hogy rosszak vagyunk. Ez mind a játék része.”

Benzema

„Minden játékosunk élvezi a bizalmat, így Karim is. Nagyszerűen kezdte a szezont, és most, ahogy a többiek is a csapatból, nem tud a hálóba találni. Kemény munkával és azzal, hogy nyugodtak maradunk, újra góllövő formában leszünk. Azonban ez nem csak Karim felelőssége, hanem az egész csapaté.”

Reguilón és Carvajal

„Reguilón jól játszott. Egy kemény meccsen debütálhatott, ami pozitívra sikerült és ezt magunkkal tudjuk vinni. Carvajalnak kis izomsérülése lett, és most várnunk kell addig, amíg elvégzik a vizsgálatokat.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend