Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-04-24 01:17 e.gergo realmadrid.com
Asensio: „Bosszantó, hogy végül az utolsó percben kaptunk egy gólt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Barcelona elleni rangadó után Marco Asensio is összegezte az este történéseit néhány szóban. A huszonegy éves spanyol támadó elmondta, hogy a kihagyott helyzetek végül megbosszulták magukat, és innentől kezdve csak előre szabad tekinteni, hiszen további hat fontos meccs vár a Real Madridra, akiknek még mindig a saját kezükben van a sorsuk.

Bosszantó az utolsó percben kapott gól, de a csapat az utolsó percig küzdött a győzelemért: „A csapat az utolsó percig küzdött, és bosszantó, hogy végül az utolsó percben kaptunk egy gólt, amivel kikaptunk. De még mindig ott vagyunk, és egy mérkőzést még pótolnunk is kell. A végsőkig kell küzdenünk a bajnoki címért. Voltak helyzeteink ahhoz, hogy lezárjuk a mérkőzést, de nem értékesítettük őket. A Barcelona is remek kvalitásokkal rendelkezik a támadó harmadban, mi pedig megjártuk, hogy nem használtuk ki a helyzeteinket”.

A bajnokságban még vár hat döntő a csapatra, és most már csak a Depor elleni meccs jár a játékosok fejében: „Emberhátrányban is sikerült egyenlítenünk a Barcelona ellen, amikor elvileg nehezebb helyzetben voltunk. Jó munkát végzett a csapat, és nagy kár a meccs végén bekapott gólért. De előre kell tekintenünk. Hat döntő vár még ránk a bajnokságban, és mindegyiket meg kell nyernünk ahhoz, hogy bajnokok legyünk. Most már a Deportivo elleni mérkőzésre kell gondolnunk, lépésről lépésre haladunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend