Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-09-23 09:08 Realista24 twitter
Asensio: „A jövőben szeretném megkapni a tízes mezt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid Marco Asensiónak (és a VAR-nak) köszönhetően otthon tartotta a három pontot a rendkívül szervezett és jól játszó Espanyol ellen. A mérkőzés hősét is megkérdezték az újságírók a találkozó után, ahol felmerült a kérdés, hogy miért utasította vissza a Hetes mezt?!

„Nem, soha nem ajánlották fel nekem a Hetes mezt. A klub nem mondott ezzel kapcsolatban nekem semmit, ezért nem is kellett döntenem róla, hogy akarom-e vagy sem. A Tízes szám? Az olyan szám, amit mindig is kedveltem, de most jó kezekben van. A jövőben szeretném felhúzni” -mondta Asensio, akit az Aranylabdáról és a jövőjéről is kérdeztek.

„Nyugodtan pakoljátok rám a felelősség minden terhét. Minél több rajtam a felelősség, ami a csapatban rám hárul, annál magabiztosabb vagyok. Nagyra értékelem Valdano szavait, bóknak veszem őket. Egyre fontosabbnak érzem magam a csapatban, és amikor győztes gólt tudok szerezni, még boldogabb vagyok. Ha az Aranylabdáról akartok beszélni, akkor ez a ti dolgotok. Én majd akkor fogok róla beszélni, ha én is ott leszek. Folytatni fogom a megkezdett munkát és majd meglátjuk” – mondta Marco, aki végül a meccsről annyit mondott, hogy

„A második félidőre kicsit fáradtan érkeztünk, a Roma elleni Bajnokok Ligája mérkőzés miatt. Fejlődnünk kell az apró részletekben, és jobban kell kontrollálnunk a mérkőzést, amikor fáradtak vagyunk. A három pont a legfontosabb. Az 1-0 pont ugyanannyit ér, mint a 3-0. Tudjuk, hogy a Sevilla elleni mérkőzés nehéz lesz, mert nagyszerű csapatuk van. A szurkolóik körülveszik a csapatukat, de csak a győzelemre tudunk gondolni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend