Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-24 13:51 ___Samy___ marca.com
A vezetőség dolgozik Rodrygo szerződéshosszabbításán Egyéb hírek

A Real Madridnál megkezdték Rodrygo kontraktusának meghosszabbítását, ami fizetésemeléssel együtt fog majd járni.

A brazil támadó ebben az idényben bebizonyította, hogy a jövőben egy sztárjátékossá nőheti ki magát, a vezetőség pedig évekre előre szeretné magát bebiztosítani emiatt.

A Blancók és a támadósoruk körüli diskurzus Kylian Mbappéról és a várható érkezéséről zajlott az elmúlt hetekben. Mindeközben a háttérben Rodrygo döntő fontosságú játékossá nőtte ki magát a szezon hajrájában, a klub pedig ezt nem hagyja figyelmen kívül. Hiába van még három év hátra a támadó szerződéséből, a 21 éves játékos új kontraktust írhat majd alá a fővárosi alakulatnál.

Még három év

Rodrygo 2019-ben igazolt a Real Madridhoz, hat évre kötelezve el magát, de a Real Madridnál úgy vélik, hogy eljött az idő a játékos erőfeszítéseinek elismerésére és szerződésének meghosszabbítására.

A klub játékos iránti csodálatában az is közrejátszik, hogy Rodrygo a jelek szerint a Bajnokok Ligájában játszva képes új szintre lépni. Az idei 10 mérkőzésén 5 gólig jutott ebben a sorozatban, míg a spanyol bajnokságban 4 gól szerepel a neve mellett.

Ancelotti úgy véli, hogy a brazil játékos még csak ezután fogja igazán megmutatni a benne rejlő tehetséget és világklasszis játékossá válhat. A játék aspektusából nézve már most is magas szintet képvisel, de fizikailag még sokat kell fejlődnie.

Még Zinedine Zidane irányítása alatt Rodrygo játékát egy komolyabb térdsérülés hátráltatta huzamosabb ideig.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend