Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-02-23 11:20 ___Samy___ as.com
Kroos Alabáról: „A minőség önmagában nem elég” Nyilatkozatok

Toni Kroos a Sky-nak adott interjújában beszélt korábbi csapattársáról, aki a pletykák szerint Madrid felé veszi az irányt idén nyáron.

Toni Kroos és David Alaba jól ismerik egymást. Csapattársak voltak a Bayern Münchenben, és most ismét azok lehetnek a Real Madridban. Sok múlik azonban azon, hogy maga a játékos milyen fizetési igénnyel rendelkezik, de Kroosnak kétsége sincs afelől, hogy az osztrák védő mit tudna adni a spanyol csapatnak.

Kroos most is a tőle megszokott őszinteséggel beszélt, ezúttal Alaba helyzetéről. „A gond az, hogy már hét éve nem játszottam mellette, így tehát egy kissé nehéz megmondani mit is gondolok. Olvastam Alaba nevét a Real Madrid kapcsán, de ezen kívül nem tudok semmit.”

Kroos elővigyázatos a fent említett pletykákkal, de biztos benne, hogy Alaba tökéletesen illene a Real Madridba. „Ha kezdő a Bayernben, biztos vagyok benne, hogy megvan benne a kellő minőség ahhoz, hogy a Real Madridban játsszon”, mondta, aki 2010 és 2014 között volt csapattársa az osztrák játékosnak.

Azonban a német középpályás hozzátette, hogy csak a hírnév nem elegendő ahhoz, hogy valaki letegye a névjegyét a Real Madridban. Alabának természetesen megvan a tehetsége és a hírneve, azonban alkalmazkodnia kell a Real Madriddal járó élethez. „Sok játékos volt már, akikben egyértelműen megvolt a kellő minőség. Viszont fizikálisan és mentálisan is toppon kell lenned, hogy kezelni tudd azokat a pillanatokat, mikor nem mennek jól a dolgok. Néha a minőség önmagában nem elég.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend