Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-12-15 15:09 Tromposch Ádám as.com
„Neymar júniusban a Real Madrid játékosa lesz” – mondta az AS újságírója Egyéb hírek

Az AS ma egy érdekes interjút hozott le az El Chiringuito műsorra hivatkozva, miszerint Neymar már közölte a hozzá közel állókkal, hogy nyártól Madridban akarja folytatni. A sztorit Ignacio Miguélez újságíró mesélte el.

Íme az interjú:

Miguel, mit mondanak Neymarról Barcelonában?

„A legfontosabb dolog ezzel az üggyel kapcsolatban – ahogy már mindenki tudja -, Neymar korábban nem akart igazán a PSG-hez menni, habár a pénzzel, amit ott kap, természetesen boldog. De tény, ami tény: a Real Madridba akar igazolni. Ráadásul mindezt már júniusban le akarja zárni. Ezt a barátainak mondta, olyan embereknek, akik igazán közel állnak hozzá. Persze már az apjának is elmondta, aki a játékos képviselője is egyben. Megkérte, hogy kezdjen el dolgozni az ügyön, hozza mozgásba a dolgokat, amint lehet, mert ő egyáltalán nem akar még egy szezont Párizsban tölteni. Tudja, hogy nem lesz könnyű ez az átigazolás, de júniusban váltani akar. Korábban beszéltünk Iniestával, valamint nemrég volt lehetőségünk beszélgetni több emberrel is a Barcelona karácsonyi vacsoráján, és tudjátok mit gondolnak erről az egészről? Azt mondják, hogy szerintük Neymar nem igazol majd Madridba. Nos, meglátjuk, én úgy gondolom, hogy mindez reális, és megtörténik. Ha tényleg így lesz, és a brazil a Real Madridba igazol, akkor is nyugodtak a Barcánál, hiszen tudják, hogy Messi náluk van. Hisznek benne, és abban, hogy még akkor is jobbak a Madridnál, ha Florentino leigazolja Neymart.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend