Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-12-03 15:44 e.gergo realmadrid.com
Brahim: „Már gyermekként is álmodtam arról, hogy a világ legjobb csapatában játszhassak” Nyilatkozatok

A málagai születésű Brahim Díaz a Realmadrid TV-nek adott interjút.

Érkezése a spanyol fővárosi alakulathoz
„Mindig is a jelenben élő típus voltam, nem a jövőn járt soha a fejem. De ha egy olyan klub hív téged, mint a Real Madrid, akkor igazán elgondolkozik az ember a visszatérésen Spanyolországba. A Real Madrid a világ legjobb csapata, a labdarúgás történelmének része. Nagyon izgalmas lépés volt ez számomra, nagyon örömteli érzés volt csatlakozni a klubhoz. Mindig is magasra tettem a lécet magamnak, és szerettem volna a világ legjobb csapatában játszani”.

„Gyermekkori álom volt, vissza nem térő alkalom számomra és a családom számára. Florentino azt mondta, hogy élvezzem az ittlétet, és akkor a többi majd jön magától. Egyedülálló pillanat volt látni a büszkeséget a szüleim arcán. Szeretem a nyomást és a nagy kihívásokat. A Real Madrid írja a történelmet, és ha ebbe a csapatba érkezel, ambiciózusnak kell lenned és vágynod kell a győzelemre. Minden trófeát meg akarok nyerni a csapattal, szeretném segíteni a klubot, amennyire csak tudom”.

Debütálás
„Már gyermekként is álmodtam arról, hogy a világ legjobb csapatában játszhassak. Kemény munkával és alázattal minden a helyére kerül egyszer. Nagyon izgalmas volt a bemutatkozásom, a Bernabéu egy egészen másfajta stadion, otthon érzed magad itt. Akkor érzed csak át a Real Madrid és a Bernabéu nagyságát, ha kilépsz itt a pályára. Vártam a pillanatomra, és mikor eljött, szerettem volna élvezni a pályán töltött perceket, és szórakoztatni azokat, akik kijöttek engem megnézni. Minden nagyon jól ment”.

„Nagyon közvetlen játékos vagyok, mindig a kaput figyelem. Technikás vagyok, jól olvasom a játékot és tudom mi folyik körülöttem. A legnagyobb erősségem a munkamorálom, ez tesz engem jobbá. Szeretnék jól teljesíteni, és szeretném szórakoztatni az embereket. Ezek tesznek olyan játékossá, amilyen vagyok”.

Zidane
„Nagyon sok videót néztem róla. Ő egy különleges edző, és annak idején játékosként is különleges volt. Öröm volt nézni, ahogyan kezelte a labdát és a területeket a pályán. Fiatal voltam még, és élőben nem láthattam őt, de imádtam volna. Nagyon kedves ember, és velem is így viselkedik. Nagyon jó kapcsolatot ápolok vele, és nagyon örülök neki, hogy ő az edzőm”.

Sérülés
„Jó formában voltam, aztán jött a sérülés, és egy ideig nem tudtam játszani. Soha nem volt rossz szériám a sérülésekkel korábban. A lehető legjobb módon kellett ezen átlendülnöm, és szerintem ez sikerült is. Mögöttem van már. Most a jövőbe kell tekintenem, nincs más opció. Jól érzem magam, és alig várom, hogy bizonyíthassak. Keményen edzek a ránk váró kihívásokra, és az edző számíthat rám”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend