Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-05-09 11:28 ___Samy___ realmadrid.com
Guardiola: „A Real Madrid a legjobb csapat a Bajnokok Ligájában és ezt az elmúlt két évtizedben be is bizonyították” Nyilatkozatok

A Manchester City oldaláról Pep Guardiola és Rodri adott sajtótájékoztatót a ma esti Bajnokok Ligája elődöntő első összecsapása előtt.

Az angol csapat spanyol edzője az alábbiakat mondta: „Ahhoz, hogy megnyerd a Bajnokok Ligáját, a legjobb csapatokat kell legyőznöd. A Real Madrid a kiírás legjobb csapta és ezt be is bizonyították az elmúlt két évtizedben. Tavaly kivételesen jól játszottunk az első mérkőzésen; a második találkozó már nem volt annyira kivételes, jól játszottunk de mégsem volt elég. Gratulálnunk kell a Madridnak ezért, de most ismét itt vagyunk.”

„Nincs szükségünk még több motivációra. Tavaly mindkét meccsen jól játszottunk és nem a bosszút akarunk állni. Azért vagyunk itt, hogy megpróbáljunk bejutni a döntőbe, ennyi. Ha kitartunk, egy nap bejuthatunk. A Real Madrid pontosan tudja mit kell tenniük ebben a sorozatban.”

Pszichológiai tényező

„Jobb mentális állapotban érkeztünk ide tavalyhoz képest, mert tavaly megnyertük az első találkozót, és nézd meg mégis mi lett. Mendy a vonalról mentett, és ami történt, megtörtént. Ezek a részletek juttatnak a döntőbe. Volt egy keresztlabda, ahol talán még be kellett volna adnunk, talán a labdabirtoklásnál kellett volna maradnunk. Mindkét meccsen nagyszerű teljesítményt kell nyújtanunk.”

„Vinícius a kitartásával elsüllyeszthet. Folyamatosan bizonyítja, hogy meghatározó játékos, de természetesen a Real Madridnak van még egy néhány ilyen játékosa. Különösen, mert megvan a tapasztalatuk az ilyen típusú mérkőzésekhez.”

Rodri

„Nagyon tiszteljük a Real Madridot. Ők ennek a sorozatnak a királyai, de megvannak a fegyvereink. Nagyszerű formában vagyunk és nem félünk semmitől sem. Tiszteljük a Real Madridot és a helyszínt, ahol játszani fogunk. Tudjuk, hogy még lesz egy visszavágó is, nem holnap fog eldőlni. Magabiztosak vagyunk, hogy továbbjuthatunk.”

„Minden élményből igyekszünk tanulni, és van már belőle elegendő ahhoz, hogy versenybe szálljunk és olvassuk ezeket a mérkőzéseket. Tanultunk a tavalyiból, ahogy a döntőből is, amit nem sikerült megnyernünk. Ezek a tapasztalatok juttattak el minket most ide és lehetővé teszik a számunkra, hogy álmodozzunk és a legjobb csapat ellen harcoljunk ebben a kiírásban.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend