Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-10-06 14:02 ___Samy___ managingmadrid.com
A vezetőség nem örül Kubo helyzetének Átigazolási hírek

Az idény kezdete óta szinte alig játszott Takefusa Kubo a Villarreal színeiben, amit a Real Madrid vezetősége nem néz jó szemmel.

Kubónak idén nyáron nem volt hiánya kérőkben. A Granada, a Betis, a Sevilla, a Getafe, az Ajax, az AC Milan, a Bayer München mind-mind szerette volna megszerezni a fiatal japán játékost. A Villarreal érdeklődése Unai Emeryvel karöltve azonban meggyőzte a Real Madridot és a játékost is, hogy a sárga tengeralattjáró lesz a megfelelő állomás karrierje szempontjából. Azonban az eddig 450 lehetséges percből csak 55-t töltött a pályán, így Kubo eléggé kiábrándult.

A Cadena SER szerint a Real Madrid vezetősége szó szerint őrjöng amiatt, ahogyan a Villarreal bánik a játékossal. Remélik, hogy a helyzet hamarosan megváltozik, de ha ez nem történik meg, akkor januárban megszüntetik a szerződést, ahogy azt tették korábban Andriy Lunin és Jorge De Frutos helyzetében is.

Unai Emery egy olyan edző, aki a védekezés stabilitását és egyensúlyát helyezi előtérbe a játék többi elemével szemben. Kubo ereje a támadásokban rejlik, a védekezését illetően azonban még nem nyerte el Emery bizalmát. A Real Madrid vezetősége mindenesetre rajta tartja a szemét a helyzeten és remélik, hamar megváltozik Kubo sorsa.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend