Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-19 09:22 e.gergo realmadrid.com
Blanco is debütált az első csapatban Érdekességek, statisztikák

A Real Madrid Castilla keretéből újabb játékos debütálhatott idén az első csapatban, ezúttal Blanco kapott lehetőséget a bizonyításra a Real Madrid francia vezetőedzőjétől.

Antonio Blanco hivatalosan is debütált a Real Madrid első csapatában, a spanyol bajnokság 33. játéknapján a Getafe ellen léphetett pályára Rodrygo cseréjeként, a 65. játékpercben. Az utánpótlás játékos jelenleg a Real Madrid Castilla keretének tagja, és azon játékosok között van, akik nyáron megnyerték az UEFA Youth League kiírást.

Blanco 2000. július 23-án született, a Real Madrid kötelékeihez 13 éves korában csatlakozott, az Infantil A korosztályos csapatban. Blanco minden korosztályt kijárva jutott el a Castilla keretébe, onnan pedig az első csapatban való debütáláshoz. Az idei szezonban ő lett az ötödik utánpótlás játékos Marvin, Arribas, Chust és Hugo Duro után, aki debütált az első csapatban.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend