Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-12-13 07:59 e.gergo realmadrid.com
Modric: „Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, és megérdemeltük a győzelmet” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 17. forduló 2021 DEC 12 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-0

Az Atlético Madrid ellen (is) remek formában játszó Luka Modric is nyilatkozott a spanyol bajnokság 17. játéknapjának mérkőzése után.

Bernabéu
„Hihetetlen érzés hallani a Bernabéu-t, ahogyan a nevedet éneklik. Szeretném ismét megköszönni nekik ezt a kedvességet, amit mindig mutatnak felém. Végre volt egy olyan hazai derbink, amit szurkolók előtt tudtunk játszani, nagyon sokat segít, hogy a Bernabéu lelátóin ott vannak a szurkolóink. Ma megmutattuk, hogy mit jelent számunkra, hogy itt játszhatunk. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, és megérdemeltük a győzelmet”

Bajnokság
„Jó helyen vagyunk a tabellán, de még mindig hosszú az út előttünk. Mérkőzésről-mérkőzésre kell haladnunk, és összpontosítanunk kell a végsőkig. A legjobb formánkban kell lennünk a maihoz hasonló meccseken, és magas szinten kell teljesítenünk – ahogyan ma is tettük. Szeretünk ilyen meccseken játszani”.

Jó forma
„Mentálisan és erőnlétileg is jól érzem magam. Az előszezon során jól dolgoztunk, és a szezon folyamán is keményen dogozunk az edzővel és az erőnléti stábbal. Így kell folytatnunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend