Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-10-18 12:46 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Nincsen magyarázat erre a vereségre” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 6. forduló 2020 OKT 17 (szombat) 18:30 Estadio Alfredo Di Stéfano 0-1

A Cádiz elleni vereség után Zidane így értékelte a szombat esti bajnoki összecsapást:

„Nincsen magyarázat. El kell fogadnunk a vereséget. Nem lehetünk elégedettek magunkkal, nem is vagyunk. De az ilyesmi megesik a labdarúgásban. Nagyon szenvedtünk és nehezen kaptuk el a fonalat a meccsen, kemény összecsapás volt már az elejétől kezdve. A szünet után javultunk, de egy rossz szavunk nem lehetett volna akkor sem, ha a Cádiz az első félidőben két-három gólos előnyre tett volna szert. Ha nem kezded jól a meccset, abból könnyen szenvedés lehet, és ez történt most is. De ez nem kifogás”.

„Elveszítettük a mérkőzést. Természetesen fontos három pontról van szó, mert hazai pályán játszottunk, és a tabella élén voltunk a meccs előtt… Most a következő mérkőzésünkre fogunk már összpontosítani. Ma szenvedtünk a meccs elején, nehezen találtuk meg a ritmust, az erőnlétünk sem volt az igazi”.

Sergio Ramos sérülése
„Reméljük semmi komoly sérülése nincsen. Kapott egy rúgást, és holnap meglátjuk, hogy mi is pontosan a probléma. Reméljük, hogy csak egy apróság”.

A következő meccsek
„Most már a következő meccsre kell összpontosítanunk, ki kell pihenjük magunkat és meg kell próbálnunk jobban teljesíteni majd azon az összecsapáson. A mai nap rossz volt a játékosaimnak és a szurkolóinknak is, és igyekezni fogunk megfordítani a szerencsénket a következő meccsen”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend