Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-04-07 10:00 ___Samy___ as.com
Arteta szeretné Jovicot, a szurkolók nem Átigazolási hírek

Angol hírek szerint az Arsenal vezetősége 55 millió eurót különített el arra, hogy leigazolja a Real Madridtól Luka Jovicot, de ennek a londoni szurkolók nem feltétlen örülnének.

Ez a hír egy néhány napja jelent meg a szigetországi sajtóban, mely szerint Mikel Arteta szívesen a csapatában tudná a Real Madrid mellőzött csatárát. Ugyan ez a hír még azt is állította, hogy erre az üzletre már 55 millió euró el van különítve. A Real Madrid egyébként 60 millió euróért igazolta le tavaly nyáron a Frankfurttól.

Jovicnak enyhén szólva is diszkrét szezonja van a Real Madridnál, 24 meccsen csupán csak 2 gólt szerzett. Ráadásul nemrég megtörte a házi karantén szabályait is, és inkább hazautazott Szerbiába. Ezek miatt a dolgok miatt pedig az Arsenal szurkolók nagy többsége, úgy gondolja, hogy a játékos fegyelmi problémákat okozhat és nem akarják őt a csapatban látni.

A szurkolók mellett pedig a korábbi játékosok is hasonló állásponton vannak. Például Sol Campbell vagy Rio Ferdinand.

Campbell: „Hogy illene-e az Arsenal játékszisztémájába? Nem hiszem. Sok spanyol meccset nézek, és láttam Jovicot játszani és szerintem nem passzolna a klubunkhoz. Még Zidane sem igazán értékeli őt.”

Ferdinand: „Semmit nem csinált a Real Madridnál, de az Eintrachtban mutatott potenciálja olyan játékossá tette őt, akiről az emberek azt gondolták, hogy sokra viheti. Más a helyzet, ha egy játékos egy nagy klubba megy, és ez az, amiért az Arsenal nem követheti el ugyanazt a hibát.”

Jelenleg úgy tűnik, hogy Londonban a többség köszöni szépen, de nem kér a szerb támadóból. Ezek nehéz napok Jovic számára.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend