Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-01-03 10:23 e.gergo realmadrid.com
Asensio: „Nagyon boldog vagyok, és egyre jobban érzem magam” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 17. forduló 2021 JAN 02 (szombat) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

A lefújás után a csapat második gólját szerző Marco Asensio is nyilatkozott a Celta elleni győzelemről.

„Örülök ennek a teljesítménynek, és hogy sikerült pontokat szereznünk. A csapat briliánsan védekezett és támadott. Tudtuk, hogy nagyon fontos nap lesz ez számunkra. Ami engem illet, nagyon boldog vagyok, egyre jobban érzem magam, és most megszereztem az első gólomat is a szezonban”.

Taktika
„A meccs előtt beszélgettünk róla, hogy ha magasan nyomást gyakolorunk az ellenfélre, akkor problémákat tudunk okozni nekik, és így is lett”.

Celta Vigo
„A Celta is jó szériában várta a mérkőzést, remek támadójátékuk van és erősek, ha náluk van a labda. Magunkra kellett összpontosítanunk, tudtuk hogy ha végezzük a munkánkat, akkor meg tudjuk szerezni a három pontot”.
 
Stílus
„A nyomásgyakorlás az identitásunk része, és ki kell tartanunk mellette, ha nyerünk-ha veszítünk. Ezért nyomtunk és támadtunk, kerestük az újabb gólokat, hogy megszerezhessük a három pontot”.

Személyes erőfeszítések
„Hosszú ez a folyamat, és tudtam, hogy nehéz lesz. De ahogy kapom a játékperceket és egyre több meccsen pályára léphetek, jönnek az eredmények”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend