Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-26 16:45 e.gergo chelseafc.com
Timo Werner: „Nagyon erős ellenféllel kell majd szembenéznünk „ Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Elődöntő, első mérkőzés 2021 ÁPR 27 (kedd) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 1-1

A Real Madrid elleni Bajnokok Ligája elődöntő előtt a Chelsea német támadója, Timo Werner is nyilatkozott:

„Mindenki ott akar lenni a Bajnokok Ligája döntőjében, és minden srác álma megnyerni azt. Tavaly a negyeddöntőben kiestem a sorozatból az átigazolásom miatt, a koronavírus miatt pedig a Lipcsében sem játszhattam. Sok kritikát kaptam emiatt Németországban, mert nem mindennapos, hogy ott lehetsz a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében vagy elődöntőjében”.

„Most újra itt vagyok, egy évvel később, az új csapatom színeiben. Megmutathatom mindenkinek, hogy képes vagyok rá nem csak egy, hanem két csapattal is, zsinórban két év során. Büszkévé és sikeréhessé tesz ez, hogy idén bejuthassak a döntőbe. Aztán talán meg is nyerhetjük a végén a Bajnokok Ligáját”.

„Egy nagyon erős ellenféllel kell majd szembenéznünk kedden, egy héttel később pedig hazai pályán a Stamford Bridge-en. Szoros meccs lesz. Szeretnénk mindkét mérkőzésen nyomást gyakorolni, és minden tőlünk telhetőt beleadni. Nehéz lesz, mert közben a Premier League-re is oda kell figyelnünk, mert nagy meccseink lesznek nagy csapatok ellen a bajnokságban is”.

„Kedden a győzelmet fogjuk keresni, ahogyan korábban a Porto, az Atlético és a West Ham ellen is. A Bajnokok Ligája a világ legnehezebben megnyerhető tornája. Ha esélyed nyílik a győzelemre, azt meg kell ragadnod. Az FA kupában is van esélyünk a győzelemre, és ha valaki a szezon elején azt mondta volna nekünk, hogy mindkét sorozatban nagy esélyekkel állunk majd, el sem hittük volna”.

„De most itt vagyunk, és van egy jó csapatunk. Van egy csapatunk, ami képes mindkét címért harcolni. Nem a szerencsénk miatt vagyunk itt, hanem a kemény munkánk miatt, ez a legfontosabb dolog. Ezért is várjuk magabiztosan a meccseket, és a győzelemért fogunk játszani”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend